Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og HF

Vi er klar til eksamen

DSC00926
Share on facebook
Share on twitter

Mange elever i 3.g og 2.HF spekulerer formodentligt en del i disse dage over, hvordan deres studentereksamen kommer til at forløbe. Forældre til elever gør uden tvivl det samme. Det er helt forståeligt. Vi indrømmer gerne, at lærere og skolens ledelse også er lidt spændte på situationen.  

Der er i de seneste dage blevet skrevet flere artikler i lokalpressen om den kommende eksamenstid – både om skolen og om elever. Vi er altid glade for, at medierne interesserer sig for livet på og omkring Sønderborg Statsskole. F.eks. skriver Jydske Vestkysten d. 2. april, at Sønderborg Statsskole forbereder sig på ‘virtuel eksamen’. Artiklen kunne give et indtryk af, at det er sikkert eksamenen bliver virtuel.

Det er helt rigtigt, at vi allerede på Sønderborg Statsskole nu forbereder os på at afholde eksamener til juniDet er dog Undervisningsministeriet, der alene beslutter hvordan sommereksamenen skal afvikles. Den beslutning er ikke taget endnu. Ligesom alle andre skoler i Danmark, der tilbyder både STX- og HF-uddannelser, afventer Sønderborg Statsskole også at den bliver taget 

Vi kan forsikre for, at Sønderborg Statsskole vil være klar til at afholde afsluttende eksamener på betryggende vis, uanset hvilket format det bliver. Så snart vi ved mere konkret om den kommende eksamenstid informerer vi om det her.  

Indtil da, så vil vi ønske alle en god påske!  

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.