Velkommen til næsten 300 nye elever!

Kontaktelever og nye elever danser Boogie Woogie på plænen foran Statsskolen

Der var nervøsitet og sommerfugle i maven på Statsskolen i dag, da næsten 300 nye, spændte elever mødte ind til deres første skoledag.

Rektor Ole Kamp Hansen tog godt imod dem i skolens festsal, hvor eleverne også blev præsenteret for skolens introelever, som samme med et team af lærere, sørger for at alle de nye elever kommer bedst muligt i gang på skolen.

Efter dette gik turen op i klasseværelserne, hvor de nye elever for første gang mødte deres nye klassekammerater.

Dagen blev afsluttet med de første indføringer i kulturen på Statsskolen, først med den traditionelle “HAKA” og efter dette Boogie-Woogie

De mange nye elever blev ført godt igennem dagen af alle vores kontaktelever, som følger de nye igennem hele vores omfattende introforløb. Her skal de nye STX’ere og HF’ere igennem både speeddating, musikcafé, skolens fødselsdag, dans, høvdingebold og meget mere, så de bliver en del af det unikke fællesskab på Statsskolen.

Vi er glade for den store søgning, som gør at vi i år kan starte 11 nye klasser – 8 STX-klasser og 3 HF-klasser.

Se billederne fra første skoledag i SønderborgNyt (eksternt link)