Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Vælg HF på Sønderborg Statsskole

SoenderborgStatsskole_2020_Nyhed_533x400px
Share on facebook

I disse dage glæder vi os over at fejre årets studenter fra Sønderborg Statsskole. Vi ønsker alle STX- og HF-studenter og deres familier et stort tillykke! Det kan være I kigger forbi hjemmesiden lige nu, fordi I allerede har børn på skolen. Det kan også være, at I har børn, der er ved at nå til den alder, hvor ungdomsuddannelse er det næste, der står for. 

Lige nu er der åbent for optagelse på HF-uddannelsen, der begynder til august. Vi vil derfor invitere jer til at overveje muligheden af at vælge HF-uddannelsen på Sønderborg Statsskole. Der er et godt studiemiljø på Sønderborg Statsskole. På HF-uddannelsen er der praktikdage, projekter og studietur. Der bliver kun givet karakterer til den endelige eksamen. HF-uddannelsen varer to år og giver adgang til det meste. 

Kontakt os for at høre mere. Indtil fredag d. 26. juni på telefon 7442 3427. I løbet af sommerferien kan man sende en mail med navn og telefonnummer til post@statsskolen.dk. Så vender vi tilbage så snart skolen åbner i august. 

Det er muligt at læse mere om HF-uddannelsenstatsskolen.dk/hf 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.