Alment gymnasium og HF

Tutorer

’Tutorerne’ er stedet, hvor du som elev kan få inspiration og hjælp til dine lektier, uanset om du er på STX, eller HF. Tutorerne er 3.g elever.

KONTAKT

Ønsker du at komme i kontakt med en tutor, så skal du selv tage kontakt til dem.

Det kan du gøre enten på Facebook, eller ved at skrive direkte til dem i Lectio.

Man kan personligt eller som gruppe altid få en aftale med en tutor for at få hjælp til lektier.

Tutorerne har ingen fast træffetid. Tutorordningen er sat på stand-by i de perioder, hvor 3.g går til eksamen og / eller skriver opgaver.

Fra venstre mod højre er det i forreste række:
– Katrine Fogh Møller 3.x: Matematik, dansk og fysik
– Marie Møller Maschoreck 3.k: Spansk, dansk og samfundsfag
– Karla Nørtoft Lindekilde 3.u: Biotek og matematik

Bagerste række er det:
– Victor Bollmann 3x: Matematik og fysik
– Søren Johanneson Smedegaard 3.e: Engelsk, tysk og matematik

– Carl-Emil Schumann Dinesen 3.y: Biologi og kemi.

Ikke på billedet: Joshua M. Roager (2.a/e): Musik

Tutorerne 2019/2020