Math Camp

Math camp, "Kom godt i gang!", er et tilbud til 1.g og 1.hf elever, der handler om at få styr på den grundlæggende matematik.

Få succes med matematik

Få opbygget tillid til dine faglige evner.
You are not alone

Du får et netværk af venner, som du kan arbejde sammen med omkring lektier og afleveringer.
Du er midtpunktet

Vi arbejder i mindre grupper. Få svar på alle dine spørgsmål!
Bliv klar til din studieretning

Få styr på det grundlæggende matematik, så du kan komme godt videre på Statsskolen.

Hvad er math camp?

Formålet med math camp er, at give fokuseret hjælp til nye studerende, så de kan komme godt i gang med matematikken.

Math camp løber over to dage. Her får du, som 1.g/1.hf elev, en enestående mulighed for at få styr på den grundlæggende matematik.

Hvem må være med?

Der er kun 28 pladser. De relativt få pladser er for at sikre, at deltagerne kan få den nødvendige opmærksomhed og vejledning. Tilmelding sker ved henvendelse til din matematiklærer.

Hvornår foregår det?

Math camp “Kom godt i gang!” afholder vi de to første dage i efterårsferien: Mandag d. 14/10 – 2019 og tirsdag d. 15/10 – 2019. Begge dage i tidsrummet fra kl. 9:00-14:00

MATH CAMP
Kom godt i gang!