Ledige stillinger på Sønderborg Statsskole

Årsvikariat i engelsk på Sønderborg Statsskole

På Sønderborg Statsskole vil der pr.1. august 2022 være et årsvikariat ledigt i engelsk i kombination med et andet gymnasierelevant fag. Der er tale om en stilling på ca. 80% af en fuldtidsstilling.

Sønderborg Statsskole er et velfungerende gymnasium med ca. 800 elever og 80 ansatte. Vi arbejder målbevidst på at skabe et meningsfyldt og udfordrende læringsfællesskab, hvor eleverne får mulighed for at udvikle et stærkt fagligt fundament og socialt fællesskab i samarbejde med kammerater og engagerede lærere.

Ansøgningsfrist 13.6.22

Yderligere oplysninger om vikariatet kan fås ved henvendelse hos pædagogisk leder Lise Bruun Rasmussen, tlf. 74423427.

Leder til teknisk afdeling

Sønderborg Statsskole søger en leder til teknisk afdeling med tiltrædelse den 1. marts 2022 eller tidligere.

Skolen er et veldrevet gymnasium med et engageret personale og en motiveret elevgruppe. Skolens smukke gamle bygninger danner gode rammer for de ca. 800 elever og 89 ansatte, herunder en teknisk afdeling med 5 ansatte.

Dine arbejdsopgaver

Som leder for teknisk afdeling har du det daglige ledelsesansvar for 5 ansatte, og du er ansvarlig for at planlægge og sikre vedligehold af skolens fysiske rammer inden for det afsatte budget. Du vil referere direkte til rektor. Opgaverne er mangeartede og følgende er dermed eksempler på de ansvarsområder, du vil skulle varetage:

• Ledelse af teknisk afdeling, herunder planlægning af arbejdsopgaver for de nærmeste ansatte.

• Udførelsen af det praktiske arbejde i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teknisk afdeling.

• Udarbejdelse og prioritering af skolens vedligeholdelsesplaner, herunder koordinering, styring og opfølgning på større og mindre byggeprojekter.

• Sikre at gældende love og sikkerhedsregler i forbindelse med arbejdet bliver overholdt.

• Indkøbs- og udbudsansvarlig ved indkøb af materialer.

• Ansvarlig for indhentning af tilbud, herunder udarbejdelse af udbudsmateriale f.eks. i forbindelse med byggeri og tilkøb af serviceydelser.

• Medvirken ved afviklingen af særlige skolearrangementer (orienteringsaften, musical, fester osv.)

• Daglig kontakt til samarbejdspartnere som f.eks. håndværkere, arkitekter og rengøringsselskabets medarbejdere.

Dine kvalifikationer

Du skal medvirke til at få skolens hverdag til at fungere i samarbejde med skolens elever, personale og ledelse, hvorfor vi forventer, at du er en samarbejdsorienteret holdspiller, der kan kommunikere tydeligt på alle niveauer.

Du har en åben, tillidsvækkende og humoristisk tilgang til andre mennesker og omgås skolens elever med både venlighed og myndighed. Du er problemløsningsorienteret, kan arbejde selvstændigt samtidigt med, at du bevarer det samlede overblik og sikrer at tidsplanerne overholdes. Vi forventer at du har teknisk indsigt, og er en habil bruger af IT.

Det er desuden nødvendigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider, og at du har kørekort minimum kategori B.

Ansøgning og information

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst. Lønnen fastsættes efter forhandling med udgangspunkt i dine faglige kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte rektor Ole Kamp Hansen på telefon 74 42 34 27 eller mail til oh@statsskolen.dk.

Ansøgningsfristen er fredag den 28. januar 2022. Samtaler afholdes i uge 5. Ansøgning med dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes til: post@statsskolen.dk

Offentlggjort

9. januar 2022

Ansøgningsfrist

28. januar 2022.
Ansøgninger sendes til post@statsskolen.dk.

Ansættelsesdato

1. marts 2022

Ansættelsessform

Fuldtid

Ugentlig arbejdstid

Heltid

Rektor Ole Kamp Hansen, tlf: 74 42 34 27, oh@statsskolen.dk.

Kongevej 37
6400 Sønderborg