Ledige Stillinger

Her kan du se vores stillingsopslag

StatsskoleLogo hvid midt 283x284
VI SØGER

Pædagogisk leder

Sønderborg Statsskole søger en pædagogisk leder med flair for planlægning, organisering og opfølgning.

I forbindelse med en udvidelse af ledelsen søger vi en pædagogisk leder til en nyoprettet stilling med tiltrædelse 1. februar 2019 eller efter aftale. Som pædagogisk leder bliver du del af et ledelsesteam, som ud over dig består af tre pædagogiske ledere og rektor.

OM JOBBET

Dine opgaver vil være af både ledelsesmæssig og administrativ karakter og er nogle af nedenstående opgaver:

• Ledelsesansvarlig for planlægning, organisering og opfølgning af fx årsplanlægning, brobygning, introforløb og eksamen
  • Samarbejde med engagerede kolleger på pædagogiske og organisatoriske udviklingsopgaver
  • Ledelsesrepræsentant i forskellige interne arbejdsgrupper
  • Afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler

Der vil være rig mulighed for selv at præge jobbet, og du får indflydelse på den endelige fordeling af arbejdsopgaver.

Du vil få vide muligheder for at udfolde og udvikle dine talenter, og vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse.

PERSONLIG PROFIL

Du har ledelseserfaring eller har lyst til at påtage dig et ledelsesansvar.

Du er dygtig til at kommunikere og har en åben, tillidsvækkende og humoristisk tilgang til andre mennesker, der afspejler en ægte interesse for elevernes og medarbejdernes trivsel og faglige udvikling. Vi lægger vægt på, at du har flair for planlægning, organisering og opfølgning samt en forståelse for, at forandringsprocesser balanceres med indlevelse, lydhørhed og tålmodighed.

Skolens ledelse arbejder tæt sammen, og det er derfor vigtigt, at du er teamorienteret og i det daglige samspil formår at se styrkerne i forskelligheden. Du skal se det som en fordel at indgå i en ledergruppe, der er karakteriseret af en åben og uformel kollegial omgangsform, hvor man tydeligt bakker op om hinanden.

Vi forventer, at du også underviser, og du skal således have undervisningskompetence inden for den gymnasiale fagrække.

OM SKOLEN

Sønderborg Statsskole er et veldrevet gymnasium som pt. har 935 elever og ca. 110 ansatte. Skolen har både HF og STX elever. Vi lægger i hele organisationen vægt på rummelighed og ansvarlighed og på et respektfuldt samarbejde mellem såvel ledelse, medarbejdere som elever, og hvor eleverne er i centrum i alle aktiviteter.

LØNFORHOLD

Løn efter gældende overenskomst med mulighed for personlige kvalifikationstillæg.

Arbejdssted

Kongevej 37, 6400 Sønderborg

Stillingsbetegnelse
Pædagogisk leder

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Ansættelsens start
01-02-2019

Ansøgningsfrist
30-11-2018 kl.12:00

Ansøgning sendes via gymnasiejob.dk .

Rektor Ole Kamp Hansen
Pædagogisk leder Lise Rasmussen