Sønderborg Statsskole søger en administrativ HR-medarbejder med flair for personaleforhold og planlægning

Sønderborg Statsskole søger en engageret HR-medarbejde til vores administration i en fast stilling på fuld tid med tiltrædelse den 1. januar 2023 eller tidligere.

Skolen er et velfungerende gymnasium med et engageret personale og en motiveret elevgruppe. Skolens smukke gamle lokaler danner gode rammer for de ca. 800 elever og godt 80 ansatte, herunder en administrativ afdeling med i alt fem ansatte.

Se mere om skolen på www.statsskolen.dk.

Dine arbejdsopgaver

Administrationen er med til at sikre den daglige drift af skolen, og de samlede arbejdsopgaver er omfattende og kræver ofte både individuel fordybelse og et tæt samarbejde med resten af personalet i administrationen og ledelsen.

Dine opgaver vil hovedsagelig være af HR-karakter, og vi forventer, at du har interesse for og erfaring med bl.a.:

• Administrative personaleforhold ved bl.a. barsel, sygdom, flexjob, ansættelse og afskedigelse
  • Vedligeholdelse af digitalt personalearkiv
  • Overenskomster
  • Udarbejdelse af relevante statistikker
  • Lønbudgetter i forbindelse med budgetlægning
  • Planlægningsopgaver som f.eks. skemalægning og eksamensplanlægning

Der vil være mulighed for selv at præge jobbet, og den endelige fordeling af arbejdsopgaver vil ske i samarbejde med hele administrationen og ledelsen.

Personprofil

Samarbejdet med skolens elever, personale og ledelse er tæt, hvorfor vi forventer, at du er en samarbejdsorienteret holdspiller, der samtidigt kan koordinere, planlægge og afslutte egne opgaver. Du er problemløsningsorienteret og har en åben, tillidsvækkende og humoristisk tilgang til andre mennesker og omgås skolens elever med både venlighed og myndighed.

Du kan have en BA i offentlig administration eller være kontoruddannet med gode IT-kundskaber, og vi forventer at du er en habil IT-bruger med lyst til fortsat at holde dig ajour og lære nyt inden for dine arbejdsområder, herunder relevant lovgivning, overenskomster og IT.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it- personale mellem Moderniseringsstyrelsen og HK Stat. Lønnen fastsættes efter forhandling med udgangspunkt i dine faglige kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte rektor Ole Kamp Hansen på telefon 74 42 34 27 eller mail til oh@statsskolen.dk.

Ansøgningsfrist er mandag den 24. oktober 2022. Ansøgning med dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes til: post@statsskolen.dk

Offentliggjort

26. september 2022

Ansøgningsfrist

24. oktober 2022.
Ansøgninger sendes til post@statsskolen.dk.

Ansættelsesdato

1. januar 2023 eller tidligere

Ansættelsessform

Fuldtid

Ugentlig arbejdstid

Heltid

Rektor Ole Kamp Hansen, tlf: 74 42 34 27, oh@statsskolen.dk.

Kongevej 37
6400 Sønderborg