Ledige stillinger på Sønderborg Statsskole

Vi søger

Ejendomsserviceteknikerelev

Sønderborg Statsskole tilbyder en spændende elevplads som ejendomsteknikerelev i skolens tekniske afdeling.

Sønderborg Statsskole er et alment gymnasium med ca. 900 elever, ca. 85 lærere og 16 teknisk-administrative medarbejdere. Gymnasiet er en selvejende institution under staten. Sønderborg Statsskole er 100 år gammel og har mange stolte traditioner. Skolen har ca. 12.000 etage m2 fordelt på flere adresser. Skolens placering i hjertet af Sønderborg gør, at vi sætter en ære i at holde skolen og dens grønne omgivelser smukke og så originale som muligt.

Dine arbejdsopgaver

• Vedligeholdelse og forbedringsarbejder i de grønne områder
  • Affaldshåndtering
  • Snerydning og glatførebekæmpelse
  • Små reparationer og vedligeholdelse af bygninger, inventar, værktøj og maskiner
  • Kundeservice
  • Servicering af tekniske anlæg

Dine kvalifikationer

Du er aktiv, udadvendt, fleksibel og indstillet på at arbejde selvstændigt, men evner også at samarbejde i et aktivt team. Vi forventer ligeledes, at du:

• er serviceorienteret og har fokus på brugeren/kunden
  •  kan samarbejde med både lærere, elever, ledelse samt eksterne samarbejdspartnere
  •  er mødestabil
  • er fleksibel og åben for skift i arbejdstider
  • er omhyggelig med dit arbejde og kan håndtere flere typer opgaver
  • har kørekort minimum kategori B

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F. Dit uddannelsesforløb fastsættes ud fra, hvilken baggrund du har. Er du over 25 år, skal du starte med en Real Kompetencevurdering.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge i tidsrummet fra kl. 7 til kl. 17. Weekend- og aftenarbejde kan forekomme i forbindelse med arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte teknisk administrativ leder Jesper Damm Andersen på telefon 23 69 60 72 eller mail til jd@statsskolen.dk.

Ansøgning og information

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte teknisk administrativ leder Jesper Damm Andersen på telefon 23 69 60 72 eller email til jd@statsskolen.dk

Ansøgningsfrist er mandag den 14. august 2020. Samtaler afholdes i uge 35. Ansøgning med dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes til: post@statsskolen.dk.

Offentlggjort

30. juni 2020

Ansøgningsfrist

14. august 2020.
Ansøgninger sendes til post@statsskolen.dk.

Ansættelsesdato

1. september 2020