Ledige Stillinger

Her kan du se vores stillingsopslag

StatsskoleLogo hvid midt 283x284
VI SØGER

GYMNASIELÆRER TIL NATURGEOGRAFI OG ANDET GYMNASIERELEVANT FAG

Ved Sønderborg Statsskole er der pr. 1. august 2019 1 ledig stilling som adjunkt/lektor i faget naturgeografi kombineret med et andet gymnasierelevant fag.

OM JOBBET

Vi søger en naturgeografilærer, som har lyst til at være med til at udvikle faget efter reformen både på stx og HF. Du må meget gerne være interesseret i tværfaglighed og ud-af-huset aktiviteter.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor tillid, selvstændighed, åbenhed og en uformel og munter omgangstone er i højsædet.

Både ansøgere med og uden pædagogikum kan komme i betragtning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos pædagogisk leder Ellen Holt-Jensen på tlf: 74 42 34 27 eller mail til EH@statsskolen.dk.

Oplysninger om skolen kan ses på hjemmesiden: www.statsskolen.dk.

Ansøgning med relevante bilag (cv, eksamensbevis, evt. pædagogikumbevis og andre udtalelser) sendes til Sønderborg Statsskole via Gymnasiejob.dk.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 4. juni 2019 kl. 12.00.

Arbejdssted

Kongevej 37, 6400 Sønderborg

Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Ansættelsens start
01-08-2019

Ansøgningsfrist
04-06-2019 kl.12:00

icon-pencil-square  Ansøgning sendes via gymnasiejob.dk .

Rektor Ole Kamp Hansen
Pædagogisk leder Ellen H. Jensen

GYMNASIELÆRER I MATEMATIK OG ANDET GYMNASIERELEVANT FAG

Ved Sønderborg Statsskole er der pr. 1. august 2019 1 ledig stilling som adjunkt/lektor i faget matematik kombineret med et andet gymnasierelevant fag.

OM JOBBET

Vi søger en matematiklærer, som har lyst til at være med til at udvikle matematikfaget efter reformen og tilpasse undervisningen til alle elevtyper. Du må meget gerne være interesseret i tværfaglighed og ud-af-huset aktiviteter.

Både ansøgere med og uden pædagogikum kan komme i betragtning.

Oplysninger om skolen kan ses på hjemmesiden: www.statsskolen.dk.

Ansøgningsfrist er onsdag den 29. maj 2019 kl. 12.00.

Arbejdssted

Kongevej 37, 6400 Sønderborg

Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Ansættelsens start
01-08-2019

Ansøgningsfrist
29-05-2019 kl.12:00

icon-pencil-square  Ansøgning sendes via gymnasiejob.dk .

Rektor Ole Kamp Hansen
Pædagogisk leder Ellen H. Jensen

Skal du noget udenfor i Sønderborg?

2 døgnsudsigt

3-9 døgnsudsigt