Eksamensbeviser

Er du tidligere student fra skolen og ønsker en kopi af dit eksamensbevis?

På billedet ses R-klassen fra 1949. Realeksamensbeviset er fra 1948 for tidligere elev Christen Hansen, underskrevet af daværende rektor Andreas Egeberg Jensen.

Er du tidligere student fra skolen og ønsker en kopi af dit eksamensbevis? Statsskolen kan i mange tilfælde hjælpe med at fremskaffe en kopi men det er ikke altid vi har kopier liggende. Især med ældre eksamensbeviser. Der er derfor forskellige måder du får fremskaffet en kopi på. Det afhænger af din dimissionsårgang.

Er du student fra før 1988?

Du kan gratis bestille dit eksamensbevis fra rigsarkivet. Bemærk at der kan være en lidt længere behandlingstid.

Er du student fra 1988-2003?

Skolen kan sende en kopi til din e-boks. Send en mail med info om din årgang, klasse, fødselsdato og navn.

Er du student fra 2004 og frem?

Dit bevis kan tilgås via hjemmesiden minkompetencemappe.dk. Du skal log på med NemID.