Har du et talent?

På Statsskolen har du mulighed for faglige udfordringer der udvikler dit talent.

Frokostuniversitet

Frokostuniversitet er der, hvor både elever og lærere på skolen holder fagligt foredrag for interesserede i frokostpausen.

Forskerspirer

Forskerspirer projektet giver udvalgte elever mulighed for at få værdifuld inspiration fra universitetseksperter.

ATU

Akademiet for Talentfulde Unge (ATU) er et forløb, der giver fagligt dygtige elever chancen for at blive endnu dygtigere.

DM i science

DM i science er del af en fælleseuropæisk science konkurrence, primært tænkt de naturvidenskabelige studieretninger.

Kongevej 37
6400 Sønderborg