Alment gymnasium og HF

Har du et talent?

Som elev på Statsskolen har du mulighed for at få en ekstra faglig udfordring og udviklet dit talent.

faglighed

Talentpleje

Se hvordan vi får det bedste ud af dig.

Frokostuniversitet

Frokostuniversitet er der, hvor både elever og lærere på skolen holder fagligt foredrag for interesserede i frokostpausen.

Forskerspirer

Forskerspirer projektet giver udvalgte elever mulighed for at få værdifuld inspiration fra universitetseksperter.

ATU

Akademiet for Talentfulde Unge (ATU) er et forløb, der giver fagligt dygtige elever chancen for at blive endnu dygtigere.

DM i science

DM i science er del af en fælleseuropæisk science konkurrence, primært tænkt de naturvidenskabelige studieretninger.