Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Talent på engelsk 

Union Jack

Sønderborg Statsskole prioriterer sprogfag. Vi prioriterer også at give særligt dygtige elever mulighed for at få en ekstra faglig udfordring. 

Cambridge Advanced English certificate (CAE) er en af verdens mest anerkendte eksamener i engelsk sprog. Cambridge-certifikatet, som det ofte omtales herhjemme, giver adgang til blandt andet engelsksprogede uddannelser på skoler og universiteter i en lang række lande. 

Sønderborg Statsskole tilbyder igen i år undervisning, der forbereder elever til certifikatets eksamen. Undervisningen foregår udenfor normal skoletid og giver elever mulighed for at få tilegnet sig et ekstra “gear”, når der skal kommunikeres på engelsk. 

Torsdag d. 17. september er der et uforpligtende orienteringsmøde på skolen for interesserede elever. Andre interesserede kan læse mere om Cambridge-certifikatet på skolens hjemmeside.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.