Skal du have udfordringer?

Her er et overblik over nogle af skolens studieaktiviteter, du kan deltage i.

Erasmus+

Erasmus er et EU-projekt hvor elever og lærere arbejder sammen med skoler fra andre europæiske lande.

Cambridge certificate

For elever, der er interesseret i at blive bedre til engelsk, tilbyder Statsskolen Cambridge certifikatet.

Skrivecup

En kreativ skrivekonkurrence, hvor du skal omskrive historier på nye og spændende måder.

2Imprezs

Et EU-projekt med Mads Clausen Instituttet, der skal udfordre elever til at ændre deres energiadfærd.

Sønderborg Statsskole Hf elever sidder på en trappe på studietur i Prag

HF studietur

På HF studieturen bytter vi klasselokale, bøger og tavle ud med en rejse, et land og en ny kultur. Indtrykkene og oplevelserne står i kø.

Sønderborg Statsskole elever på en kirkegård i forbindelse med en studietur

STX studietur

På Statsskolen betyder studietur, at undervisningen bliver flyttet til udlandet. Studieture er altid en enorm oplevelse for både elever og lærere.