Alment gymnasium og HF

Skal du have udfordringer?

Her er et overblik over nogle af de aktiviteter, du kan deltage i efter skoletid

faglighed

Faglige tilbud

Erasmus+

Erasmus er et EU-projekt hvor elever og lærere arbejder sammen med skoler fra andre europæiske lande.

Cambridge certificate

For elever, der er interesseret i at blive bedre til engelsk, tilbyder Statsskolen Cambridge certifikatet.

Skrivecup

En kreativ skrivekonkurrence, hvor du skal omskrive historier på nye og spændende måder.

2Imprezs

Et EU-projekt med Mads Clausen Instituttet, der skal udfordre elever til at ændre deres energiadfærd.

HF studietur

På HF studieturen bytter vi klasselokale, bøger og tavle ud med en rejse, et land og en ny kultur. Indtrykkene og oplevelserne står i kø.

STX studietur

På Statsskolen betyder studietur, at undervisningen bliver flyttet til udlandet. Studieture er altid en enorm oplevelse for både elever og lærere.