Musik studieretninger

Studieretningen er for dig, der har lyst til at arbejde både teoretisk og praktisk med musikken og dens forskellige udtryksformer og kontekster.

Musik A
Matematik A

Studieretningen er for dig, der vil arbejde med musikken i fremtiden og tænker på at opbygge sine analytiske evner med matematikken

INDHOLD

Studieretningen giver adgang til videregående uddannelser inden for sproglige og samfundsvidenskabelige områder, som f.eks. musikvidenskab (med adgangsprøve), psykologi, sociologi og forskellige matematiske studier.

Du vil analysere kompositioner og forstå værkerne i en samfundsmæssig og kulturel kontekst. Med matematikken arbejder du med musikken som et system. Det forventes, at du deltager i skolens forskellige musikalske arrangementer.

Studieretningen giver dig mulighed for at beskæftige dig med kreativitet og kommunikation, som f.eks. musiklærer, eventkoordinator eller journalist. Den er platformen for at komme ind på musikkonservatoriet.
MusAMatA_billede_smal

Musik A
Engelsk A

Studieretningen er for dig der interesserer sig for musik i en kommunikativ og kulturel kontekst, hvor fokus er de engelsktalende kulturer.

INDHOLD

Studieretningen giver adgang til videregående uddannelser inden for sproglige og samfundsvidenskabelige områder, som f.eks. musikvidenskab (med adgangsprøve), psykologi eller sociologi.
MusAEngA_billede_smal
Du får udfordret og udviklet dine musikalske evner og styrket dine sproglige evner. I undervisningen kommer du til at arbejde med medier, kommunikation og lyrik.