HF fagpakker

En HF-fagpakke er en studiepakke, der peger på en mulig fremtidig karrierevej og giver adgang til korte- og mellemlange videregående uddannelser.

HF PÅ STATS

Science

Science

MATEMATIK B
KEMI B

Fagpakken er for den, som overvejer at arbejde inden for de tekniske professioner.

INDHOLD

Fagpakken skal klæde dig på, så du kan gå videre med uddannelser, som f.eks. laborant, radiograf, maskinmester, sygeplejeske, datamatiker, elektriker eller bygningskonstruktør.

I denne fagpakke er teknologi og videnskab i fokus. Her får du solid indsigt i at forstå tekniske og naturvidenskabelige problemstillinger.

Alle fagpakker har også projekt- og praktikforløb.

Uniform

Uniform

IDRÆT B
PSYKOLOGI C

Fagpakken skal klæde dig på til et job i uniform og til et liv, hvor intense situationer kræver, at du er et hundrede procent klar. Hvor du skal tage ansvar for andre mennesker i farlige og livstruende situationer.

INDHOLD

At tage ansvar for andre menneskers liv og sikkerhed kræver både psykologisk indsigt, samt fokus på krop og fysik.

Du vil skulle arbejde med at forstå menneskers handlemønstre i tilspidsede situationer, arbejde med at forstå kroppens fysiske mekanismer og samtidigt skal du selv komme i god fysisk form.

Alle fagpakker har også projekt- og praktikforløb.
betjent_billede
Sundhed

Sundhed

IDRÆT B
BIOLOGI B

Fagpakken har fokus på job og uddannelser inden for sundhed og pædagogik, hvor man arbejder med at holde mennesker sunde og raske, f.eks. som bioanalytiker, sygeplejerske eller fysioterapeut.

INDHOLD

Her får du i begge fag kendskab til, hvordan kroppen fungerer. Du lærer også om sammenhænge mellem træning og ernæring i forhold til fysisk og mental sundhed. Vælger du denne fagpakke, er det en forudsætning, at du vælger faget idræt, inden du starter.

Du skal have lyst til at udfordre dig selv både kropsligt, mentalt og teoretisk.

Alle fagpakker har også projekt- og praktikforløb.
hfsundhedsbillede
Pædagog-lærer

Pædagog-lærer

PSYKOLOGI C+B
SAMFUNDSFAG B

Pædagog-lærer fagpakken er for dig, som overvejer et arbejde som f.eks. lærer, pædagog eller socialrådgiver.

INDHOLD

Fagpakken skal klæde dig på til et job, hvor du dagligt skal arbejde med unge og voksne, og til et liv, hvor du forventes at kunne vejlede og støtte mennesker på forskellige stadier i deres liv.
paedagog_billede

At vejlede og støtte andre mennesker kræver både psykologisk indsigt, samt forståelse for forholdet mellem individ og samfund, individets udvikling og individets rolle i moderne fællesskaber.

Alle fagpakker har også projekt- og praktikforløb.

Business

Business

TYSK B
ERHVERVSØKONOMI C

Fagpakken er for dig, der overvejer at arbejde med handel, finans eller salg og marketing.

INDHOLD

Fagpakken skal være med til at klæde dig på til en karriere inden for f.eks. handel, turisme, finans samt salg og marketing.
business_billedeHF
Du kan gå videre til uddannelser som f.eks. finansøkonom, markedsføringsøkonom, og administrationsbachelor.

Du arbejder med markedsføring, strategi, finansiering og innovation. Erhvervsøkonomi er case-baseret, og du vil skulle præge indholdet med dine egne forretningsideer.

Alle fagpakker har også projekt- og praktikforløb.