Statsskolen uddeler legater

Share on facebook
Share on twitter

Mie P. Petersen og Tenna S. Thorsted modtager årets legater på kr. 20.000 fra Sønderborg Statsskole Legatfond. Mie fik sin studentereksamen fra Sønderborg Statsskole i 2013. Mie studerer til dyrlæge og har i forbindelse med studiet været på et studieophold i Sydafrika. Tenna fik sin studentereksamen i 2012. Tenna studerer International Business på CBS. I forbindelse med sit studium har Tenna været på studieophold på Universitet i Milano.

Ved overrækkelsen på Statsskolen fortalte Mie om sit ophold i Sydafrika, hvor hun bl.a. var med til at tage blodprøver af næsehorn, save deres næsehorn af. Tenna fortalte om sit ophold på Universitetet i Milano. I sin takketale opfordrede hun bl.a. skolens elever til at lave det, de brænder mest for, fordi det er den måde man bliver dygtig på.

Legaterne uddeles en gang om året. I skolens vedtægter står der, at legaterne kan søges af ”værdigt trængende studenter, som er under uddannelse ved et universitet og har været i gang med en uddannelse i mindst 2 år. Legatet gives fortrinsvist til udlandsophold i tilknytning til uddannelsen”.

Et stort tillykke til både Mie og Tenna og fortsat held og lykke med studierne!