Statsskoleelever underviser i tysk på Dybbølskolen

aktuelle Botschaftere
Share on facebook

Med Projekt ’Uddannelse og Bildung’ har særligt dygtige tyskelever fra Sønderborg Statsskole flere gange besøgt Dybbøl-Skolen. Formålet har været at undervise elever fra 8.klasser i tysk.

Undervisningen har blandt andet bestået af lege og forskellige øvelser. På den måde fik Dybbøl-Skolens elever prøvet det tyske sprog af og lært nye gloser. Statsskoleeleverne fik prøvet at undervise og blev styrket i deres tyskkompetencer.

Projektet har indtil nu kørt i to år og er noget, som begge parter har haft glæde af.

’Uddannelse og Bildung’ er støttet af Region Syd. Tysklærere fra Sønderborg Statsskole har udviklet undervisningsmaterialer til projektet sammen med andre lærere fra Region Syd.

Projektet slutter i november 2020. Både Dybbøl-Skolen og Sønderborg Statsskole håber dog, at det bliver muligt at genoptage tyskprojektet så snart coronaen lægger sig.