Wallah, sprog er nice!

20200825_102123
Share on facebook

Hedder det et hus, eller æ hus? Er det vennerne, en selv, eller forældrene, der taler dialekt? Er der tidspunkter, hvor man bør bruge dialekt, eller situationer, hvor man i hvert fald ikke skal? Og hvorfor siger man, at sprog og kultur hænger sammen?

Sprogzonen besøgte d. 25. august 2020 Sønderborg Statsskoles 1.g elever til en snak om hvad blandt andet sprog og dialekter er. Sprogzonen består af folk, som er særligt uddannet i hvad sprog er og hvordan man kan lære det. Det fortalte de om med…passion, med humor og vild ild i…”

Sønderborg Statsskole prioriterer sprogfag. I dag kan man få fem studieretninger med forskellige kombinationer af sprog: Latin, tysk, spansk, fransk og engelsk. Med Sprogzonens besøg fik alle 1.g elever en lidt anden vinkel på hvad sprog er og hvordan man kan lære sprog.