Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Social Club

Social Club Statsskolen

Social Club er et hyggeligt mødested for Statsskolens danske elever og udvekslingselever, som mødes for at lære hinanden at kende og danne venskaber på tværs af landegrænser. Eleverne mødes både i skoletiden (spisepausen med jævne mellemrum) og i fritiden for at lave sociale ting. De udvekslingsstuderende får på den måde flere kontakter til de danske elever, og de danske elever lærer unge fra hele verden at kende.

I år har det været Anja Mohr Dietz, der har løbet projektet godt i gang, men næste år vil Social Club blive varetaget af elever. Vi har nu et udvalg ledet af Dicte (1a), Elba (1a) og Jonas (2de), og der vil være mulighed for at blive medlem af udvalget.

Vi ved allerede nu, at der vil komme elever fra hele verden til Statsskolen fra bl.a. Japan og Australien. Som medlem af udvalget kan du næste år være med til at byde de nye udvekslingselever velkommen og hjælpe dem med at finde sig til rette på skolen samt være med til at lave en masse sjove og hyggelige ting sammen.

På billedet ovenfor ser I (fra højre):

Theodor (1m), Jonas (2de), Dicte (1a), Tarliah (1a), Miranda (2k), Deniz (3u), Elba (1a), Renata (2y), Amalie (1k), og Christian (2w).

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.