‘Skrivecup’ – elever dyster i ord-konkurrence

Skrivecup er en årlig national konkurrence, der udfordrer gymnasieelever til at vælge en eksisterende tekst og skrive historien om på en ny og anderledes måde. Temaet for konkurrencen i år er “outsider”. Skrivecup hænger sammen med danskundervisningen. I dansk læser elever mange forskellige typer af fortællinger og træner hele tiden evnen til at skrive. På Skrivecups hjemmeside står der bl.a., at “…den nye tekst skal præsenteres ved finalen i en performance, der må benytte sig af scenografi, billeder, kostumer, rekvisitter, lyd, lys osv. som virkemidler…”

Fredag 6. april skal elever på Sønderborg Statsskole dyste om hvem, der skal med til finalen i København 9. maj.

Vinderen af den nationale Skrivecup 2017 var Eline Plougmann fra Sønderborg Statsskole, som ses i en lidt sløret udgave på billedet.

Har du lyst til at høre og se mere om SkriveCup på Statsskolen, så er du velkommen til at følge os på Statsskolens officielle profil.

Blandt andet Sønderborgnyt.dk bragte onsdag d. 4. april, 2018, pressemeddelelsen om begivenheden.