Skolens fødselsdag og fester

SSS-skolebillede
Share on facebook

På fredag fejrer vi Statsskolens fødselsdag under noget andre former end normalt. Det sker fordi udviklingen i Corona i Danmark, og desværre også i Sønderborg er anderledes, end vi havde håbet.

Vi gør os meget umage for at sikre, at vi kan holde skolen åben og derved undgå en ny, længere periode med nedlukning af skolen og virtuel undervisning. Også selvom det betyder, at mange ting bliver mere besværlige og trælse. Én af de ting, vi gør, er at undgå, at eleverne bliver blandet på tværs af klasserne, når det overhovedet kan lade sig gøre.

Det er også derfor, at alle aktiviteterne til skolens fødselsdag foregår klassevis.

Vi forstår rigtig godt, at  der kan være et behov for at mødes og feste og være sammen med venner. Men vi vil meget stærkt opfordre til at afholde alle slags arrangementer klassevis og ikke flere klasser sammen eller på tværs af klasser. Ellers kan vi desværre meget hurtigt stå i samme situation som mange andre gymnasier, som har måttet lukke skolen, fordi de havde elever med Corona.

Så tænk jer godt om og pas rigtig godt på hinanden – også når I fester ?

Ole Kamp Hansen