Skole og fester – en hilsen til elever og forældre

SSS-skolebillede

Kære elever og forældre,

Vi gør os meget umage for at sikre, at vi kan holde skolen åben og derved undgå en ny, længere periode med nedlukning af skolen og virtuel undervisning. Også selvom det betyder, at mange ting bliver mere besværlige og trælse. Én af de ting, vi gør, er at undgå, at eleverne bliver blandet på tværs af klasserne, såvidt det overhovedet kan lade sig gøre.

Vi forstår rigtig godt, at  der kan være et behov for at mødes og feste og være sammen med venner. Men vi vil meget stærkt opfordre til at afholde alle slags arrangementer klassevis og ikke flere klasser sammen eller på tværs af klasser.

Netop derfor foregik alle aktiviteter klassevis, da skolen fejrede fødselsdag i august. Ellers kan vi desværre meget hurtigt stå i samme situation som mange andre gymnasier, som har måttet lukke skolen, fordi de havde elever med Corona.

Så tænk jer godt om og pas rigtig godt på hinanden – også når I fester!

Venlig hilsen,

Ole Kamp Hansen, rektor