Skal du til udlandet i sommerferien 2020?

20200309_102821
Share on twitter

Sommerferien er på vej. Sønderborg Statsskole skal opfordre alle nuværende og kommende elever til at være opmærksomme på, at Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til en række lande frem til 31. august 2020. Fra den 27. juni 2020 åbnes der dog for rejser til flere europæiske lande.

Der kan ske yderligere lempelser af rejsevejledningerne eller nye stramninger afhængig af, hvordan situationen omkring Covid- 19 udvikler sig. Udenrigsministeriet har så sent som d. 18. juni 2020 opdateret sine rejsevejledninger i dag. Det vil kunne ske igen hen over sommeren.

Hvis I planlægger ferie i udlandet, er det meget vigtigt, at I løbende orienterer jer på: https://um.dk/

Sønderborg Statsskole kan være nødsaget til at afvise at modtage en elev af sundhedsmæssige grunde, såfremt vedkommende har opholdt sig i et at de lande, hvor ikke-nødvendige rejser frarådes, fordi denne kan udgøre en smitterisiko for de andre elever og personalet.