Oplev Statsskolen

Overvejer du at blive en del af byens største elevfællesskab? Besøg os til Åbent hus den 11/2 2021, eller benyt dig af en af de nedenstående muligheder

Åbent hus den 11/2 2021

Du må ikke gå glip af Statsskolens store ”Åbent hus”. I år afholdes det naturligvis i en Corona-venlig-udgave, men vi har stadig planlagt en spændende og hyggelig aften for jer. Programmet opdateres løbende her på vores hjemmeside.

Stedet med de mange muligheder

Sønderborg Statsskole er byens største gymnasium – stedet med de mange muligheder.

Vi tilbyder både STX og Hf og har et bredt udvalg af studieretninger, fagpakker og valgfag.

Vi har fokus på levende og engagerende undervisning, der involverer alle elever. Vi afholder blandt andet Math-camp, Sprog-camp, og Naturvidenskabsfestival, samt prioriterer samarbejde med private virksomheder, folkeskoler, idrætsfor

Du bliver en del af byens største elevfællesskab med masser af aktiviteter, byens bedste fester og store events som romatchen på Alssund, den elev-arrangerede Manager-konkurrence, natløb med både lærere og elever, skolens musical…. Vi har noget for alle.

Så vil du have høj faglighed, moderne undervisning og et stort fællesskab med plads til den enkelte, så bliv en del af Sønderborg Statsskole!

Lån en elev

Kunne du tænke dig at tale med en elev om hvordan det er at gå på Statsskolen? Det er nu muligt at booke en samtale med en af vores mange engagerede elever.

Du, og eventuelt en ven eller dine forældre, kan stille alle de spørgsmål I vil. Efterfølgende er der også mulighed for at snakke med en studievejleder.

Få en vejledningssamtale på Statsskolen

Har du spørgsmål om Statsskolen, eller vores uddannelser? Vil du vide mere om vores gode hjælpetilbud, talentarbejde, studieretninger, fagpakker, eller bare mere om Statsskolen i det hele taget.

Vores studievejledere er klar til at tage en snak om dine muligheder og svare på dine spørgsmål.

Book et personligt online møde

Kunne du tænke dig at tale med en af vores studievejledere eller læsevejledere online?

I vil sammen aftale et tidspunkt og du vil herefter få tilsendt et link per mail til samtalen.

Tal med en studievejleder online

Har du spørgsmål angående f.eks. studieretninger, fagpakker eller skolen i det hele taget? Du kan nu få en samtale med vores studievejledere online.

Tal med en læsevejleder online

Vi har et stort fokus på arbejdet med ordblinde elever. Vil du høre mere, eller har du spørgsmål, kan du booke en samtale med en af vores læsevejledere.

Tal med en matematikvejleder online

Vi har sat fokus på arbejdet med matematik. Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan du kan hjælpes, så booke en samtale med vores matematikvejleder.

Virtuelle informationsmøder

Inden vores Åbent hus arrangement afholder vi d. 9. feb. 2021 kl.19:30 et virtuelt møde om det at læse på Statskolen, hvis man er bosat syd for grænsen.

Efter vores Åbent hus arrangement afholder vi d. 23. feb. 2021 kl.19:30 ligeledes et virtuelt møde om vores eliteidrætsordning .

Du skal tilmelde dig og får herefter tilsendt et link. Til mødet kan du stille spørgsmål skriftligt.

Når man bor syd for grænsen

Hvordan er det at læse på Statsskolen når man bor syd for grænsen? På mødet kan du høre om mulighederne for at tage en STX- eller Hf-uddannelse på Sønderborg Statsskole og hvordan dette adskiller sig fra at tage en gymnasial uddannelse i Tyskland.
9. feb. kl.19:30

Eliteidræt

Dyrker du idræt på højt niveau og vil gerne have en gymnasial uddannelse? På mødet vil Sønderborg Statsskoles idrætskoordinator Morten Knudsen fortælle om mulighederne for at kombinere din sport med at tage en STX-uddannelse.
23 feb. kl.19:30