Oplev Statsskolen

Overvejer du at blive en del af byens største elevfællesskab? Besøg vores virtuelle Åbent hus eller benyt dig af en af de nedenstående tilbud.

Vores Åbent hus er altid åbent

Du må ikke gå glip af videoerne fra Statsskolens virtuelle Åbent hus.

Vi vil gerne vise jer vores uddannelser, vores skole og hvordan det er at være elev på Statsskolen. Vi har derfor, sammen med vores elever, produceret en række videoer der kan give jer et indtryk af livet på Statsskolen, samt hvad der kendetegner vores Hf- og Stx-uddannelser.

Stedet med de mange muligheder

Sønderborg Statsskole er byens største gymnasium – stedet med de mange muligheder.

Vi tilbyder både STX og Hf og har et bredt udvalg af studieretninger, fagpakker og valgfag.

Vi har fokus på levende og engagerende undervisning, der involverer alle elever. Vi afholder blandt andet Math-camp, Sprog-camp, og Naturvidenskabsfestival, samt prioriterer samarbejde med private virksomheder, folkeskoler, idrætsfor

Du bliver en del af byens største elevfællesskab med masser af aktiviteter, byens bedste fester og store events som romatchen på Alssund, den elev-arrangerede Manager-konkurrence, natløb med både lærere og elever, skolens musical…. Vi har noget for alle.

Så vil du have høj faglighed, moderne undervisning og et stort fællesskab med plads til den enkelte, så bliv en del af Sønderborg Statsskole!

Lån en elev

Kunne du tænke dig at tale med en elev om hvordan det er at gå på Statsskolen? Det er nu muligt at booke en samtale med en af vores mange engagerede elever.

Du, og eventuelt en ven eller dine forældre, kan stille alle de spørgsmål I vil. Efterfølgende er der også mulighed for at snakke med en studievejleder.

Få en vejledningssamtale på Statsskolen

Har du spørgsmål om Statsskolen, eller vores uddannelser? Vil du vide mere om vores gode hjælpetilbud, talentarbejde, studieretninger, fagpakker, eller bare mere om Statsskolen i det hele taget.

Vores studievejledere er klar til at tage en snak om dine muligheder og svare på dine spørgsmål.

Book et personligt online møde

Kunne du tænke dig at tale med en af vores studievejledere eller læsevejledere online?

I vil sammen aftale et tidspunkt og du vil herefter få tilsendt et link per mail til samtalen.

Tal med en studievejleder online

Har du spørgsmål angående f.eks. studieretninger, fagpakker eller skolen i det hele taget? Du kan nu få en samtale med vores studievejledere online.

Tal med en læsevejleder online

Vi har et stort fokus på arbejdet med ordblinde elever. Vil du høre mere, eller har du spørgsmål, kan du booke en samtale med en af vores læsevejledere.

Tal med en matematikvejleder online

Vi har sat fokus på arbejdet med matematik. Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan du kan hjælpes, så booke en samtale med vores matematikvejleder.