Oplev Statsskolen

Overvejer du at blive en del af byens største elevfællesskab? Benyt et tilbud til at møde os.

Vores Åbent hus er altid åbent

Du må ikke gå glip af videoerne fra Statsskolens virtuelle Åbent hus.

Vi vil gerne vise jer vores uddannelser, vores skole og hvordan det er at være elev på Statsskolen. Vi har derfor, sammen med vores elever, produceret en række videoer der kan give jer et indtryk af livet på Statsskolen, samt hvad der kendetegner vores Hf- og Stx-uddannelser.

Stedet med de mange muligheder

Sønderborg Statsskole er byens største gymnasium – stedet med de mange muligheder.

Vi tilbyder både STX og Hf og har et bredt udvalg af studieretninger, fagpakker og valgfag.

Vi har fokus på levende og engagerende undervisning, der involverer alle elever. Vi afholder blandt andet Math-camp, Sprog-camp, og Naturvidenskabsfestival, samt prioriterer samarbejde med private virksomheder, folkeskoler og idrætsforeninger.

Du bliver en del af byens største elevfællesskab med masser af aktiviteter, byens bedste fester og store events som romatchen på Alssund, den elev-arrangerede Manager-konkurrence, natløb med både lærere og elever, skolens musical…. Vi har noget for alle.

Så vil du have høj faglighed, moderne undervisning og et stort fællesskab med plads til den enkelte, så bliv en del af Sønderborg Statsskole!

Lån en elev

Kunne du tænke dig at tale med en elev om hvordan det er at gå på Statsskolen? Det er nu muligt at booke en samtale med en af vores mange engagerede elever.

Samtalen kan være online eller på skolen.

Du, og eventuelt en ven eller dine forældre, kan stille alle de spørgsmål I vil. Efterfølgende er der også mulighed for at snakke med en studievejleder.

Vejledningssamtale på Statsskolen

Har du spørgsmål om vores STX studieretninger eller Hf fagpakker? Vil du vide mere om vores hjælpetilbud, talentarbejde, eller bare om Statsskolen i det hele taget?

Så kom og møde en studievejleder, læsevejleder eller matematikvejleder. De ser frem til at tale med dig om dine muligheder og give svare på dine spørgsmål.

Book et online møde

Kunne du tænke dig at tale med en af vores studievejledere, læsevejleder eller matematikvejleder online?

I vil sammen aftale et tidspunkt og du vil herefter få tilsendt et link per mail til samtalen.

Kongevej 37
6400 Sønderborg