Velkommen

På Sønderborg Statsskole bliver du en del af et fællesskab, der fokuserer på læring og hvor der er højt til loftet.

Vores mål er skabe et meningsfyldt og udfordrende læringsfællesskab, hvor du får mulighed for at udvikle din faglighed og almendannelse i samarbejde med dine kammerater og engagerede lærere.

Hos os får du et stærkt fagligt fundament til din fortsatte uddannelse – uanset om du har en drøm om at blive læge, IT-specialist, musiker, skolelærer, politibetjent eller noget helt andet.

Vi arbejder i smukke lyse lokaler, der giver gode rammer for undervisningen og det sociale samvær. Vi varierer måden vi underviser og arbejder på, og du får indflydelse på undervisningens form og indhold.

Skolens liv

I løbet af skoleåret er der, udover undervisningen, også en række faglige og sociale arrangementer på skolen, som f.eks. musikcaféer, fester, debatmøder, sports- og filmarrangementer.

Jeg vil invitere dig til at klikke rundt her på hjemmesiden og følge os på vores officielle Facebook og Instagram profiler. Det vil give dig et indtryk af hvad det faktisk vil sige at være elev på Statsskolen – HF, såvel som STX.

Sønderborg Statsskole er et moderne gymnasium med stærke historiske rødder og mange traditioner. Vi lægger vægt på at der er plads til alle. De mange frivillige aktiviteter og skolens traditioner giver et unikt fællesskab og tryghed for både elever og ansatte.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne besøge os, så er du velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,
Ole Kamp Hansen
Rektor