Velkommen

Sønderborg Statsskole er et moderne gymnasium med stærke historiske rødder og mange traditioner. Vi arbejder i smukke lyse lokaler, der giver nogle gode rammer for undervisningen og socialt samvær.

Vores mål er skabe et motiverende, meningsfyldt og udfordrende læringsfællesskab, hvor din faglighed og almendannelse udvikles i samarbejde med dine kammerater og engagerede lærere. Det gør vi ved at varierer undervisningsmetoder og arbejdsformer, og du får indflydelse på undervisningens form og indhold. Statsskolen har et højt niveau af IT-udstyr, og IT anvendes som en naturlig del i den daglige undervisning. På Sønderborg Statsskole får du et stærkt fagligt fundament til din fortsatte uddannelse – uanset om du har en drøm om at blive læge, IT-specialist, musiker, skolelærer, politibetjent eller noget helt andet.

Skolens liv

På Statsskolen lægger vi vægt på at der er plads til alle! I løbet af skoleåret er der en række faglige og sociale arrangementer på skolen. Der er bl.a. musikcaféer, fester, sportsarrangementer, filmarrangementer og debatmøder. De mange frivillige aktiviteter og skolens mange traditioner giver et unikt fællesskab og tryghed for både elever og ansatte.

På Statsskolen bliver du en del af et stort fællesskab, hvor der er højt til loftet.

Venlig hilsen,
Ole Kamp Hansen
Rektor