Til Censorer

Kære censor. Velkommen til Sønderborg Statsskole, hvor vi både har STX og HF. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig om at afholde eksamen for vores elever.

OVERSKRIFT

Når du ankommer til Statsskolen, vil vi bede dig om at melde dig på kontoret, hvor du får udleveret karakterlister.

Kontoret finder du ved skolens hovedindgang ved Kongevej 37, som du ser på billedet herunder (og ikke i vores skolebygning “Domhuset” på den modsat side af vejen).

Du kan forvente at blive kontaktet direkte af skolen, når eksamensplanen bliver offentliggjort.Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte skolens administration, hvis du har spørgsmål.
200px-Parking_icon

PARKERING

Det er muligt at parkere på skolens p-plads. Der er også p-pladser flere steder på Ringriderpladsen, hvor der er indkørsel til fra Ringridervej (se kortet). 

hotel

HOTEL

Skal du overnatte i Sønderborg, kan du se en liste over overnatningsmuligheder her 

Flere af hotellerne (Hotel Sønderborg Garni, Hotel Comwell, Hotel Arnkilhus Garni, Hotel Bella Italia, Hotel 6400) ligger i gåafstand fra Sønderborg Statsskole.

restaurant

RESTAURANT

Uden mad og drikke…! Har du brug for at spise i Sønderborg, så kan du se en oversigt over flere spisesteder i byen og i omegnen her .

frokost

CENSORFROKOST

Statsskolen inviterer censorer på frokost mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 på lærerværelset.
cykel

LÅN EN CYKEL

Skolen råder over et par cykler, som du er velkommen til at låne mens du er på besøg.
Det er bedst, hvis du melder til kontoret – senest ved ankomst og gerne før – hvis du ønsker at bruge cyklen, så vi kan have den klar til dig.

Skulle der være noget, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at henvende dig på skolens kontor ved hovedindgangen.

Administrationen har ekspeditionstid kl. 07.30 – 15.00

74 42 34 27