Ny spansksproget avis på gaden

Spanskholdet laver avis
Share on facebook

3g. SP-4 har gjort det igen. De har netop udgivet 2. nummer af La ReviSSSta. Det er et skoleblad lavet 100% af elever – lige fra indhold til layout og redigering. Navnet på bladet er opfundet af en elev. Det hele er selvfølgelig også skrevet på spansk.

Temaet i dette nummer er ”Fiestas”, hvilket betyder fester. Det handler om fester  i Spanien og Latinamerika. Lokale fester, som SSS- fester, fastelavn og ringridning, bliver der også kastet lys over.

Bladet indeholder artikler, læserbreve, nyheder, humor, filmanmeldelse, interviews og gode råd om corona-virus.

Spanskholdet udgiver 2. udgave af avisen 'La REviSSSta'

Produktionen af La ReviSSSta giver eleverne mulighed for at øve sig i at skrive i forskellige genrer. Det bliver mere virkelighedsnært og er en variation i forhold til de mere traditionelle afleveringer.

Har du mod på at kigge bladet igennem og læse lidt spansk kan du også det!

3. nummer af La ReviSSSta udkommer i 4. kvartal 2021 og vil blive udgivet af et nuværende 2g.SP.