Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Legater

Sønderborg Statsskole legater

Sønderborg Statsskole legatfond

Legatet uddeles til tidligere studerende fra Sønderborg Statsskole. Der uddeles i alt omkring kr. 40.000 – 60.000. Pengene deles op i portioner af omkring kr. 15.000 – 20.000, alt efter bestyrelsens skøn.

Legatet kan søges af værdigt trængende studenter, som er under uddannelse ved et universitet og har været i gang med uddannelsen i mindst 2 år. Legatet gives fortrinsvis til udlandsophold i tilknytning til uddannelsen.

Der findes ingen ansøgningsskema til legatet.

Ansøgningen vedlægges med udførlig redegørelse for hidtidige studieforløb og økonomiske forhold. Der skal også vedlægges en kopi af studentereksamensbeviset fra Sønderborg Statsskole samt bevis for opnåede karakterer på den igangværende videreuddannelse.

Ansøgninger med manglende dokumentation vil ikke komme i betragtning.

Legatet uddeles på Sønderborg Statsskole. Legatmodtagere vil modtage direkte besked fra fonden. Legatudvalget lægger vægt på at legatmodtageren er personligt tilstede ved legatoverrækkelsen.

Ansøgningsfrist er 1. marts. Tilbagemelding til alle ansøgere udsendes senest ultimo maj.

Ansøgningen bedes anført ”Legatansøgning” og sendes i ét eksemplar til:

Sønderborg Statsskole
Kongevej 37
6400 Sønderborg

Vi modtager også ansøgninger pr. mail : post@statsskolen.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.