Computer og undervisning

Undervisningen på Statsskolen tilrettelægges ud fra den forventning, at elever og kursister har adgang til en bærbar computer.

Derfor forventes at alle elever medbringer en fungerende computer til den daglige undervisning.

Statsskolen understøtter både MAC og PC systemer. Det er et krav at computeren har:

1. Det nyeste operativsystem installeret (WINDOWS/MAC OS)
  2. Opdateret virusscanner

IT-regler for Sønderborg Statsskole

• E-mail spamming og anonyme, meningsløse samt generende emails og Lectiobeskeder er forbudt.
  • Det er strengt forbudt at benytte skolens internetforbindelse til fildeling af licensbeskyttede film, programmer mm.
  • Spar på printerpapiret. Hvis din udskrift ikke kommer med det samme, kan det skyldes kø ved printeren. Undgå derfor at trykke på PRINT flere gange i træk. Sørg for at holde orden ved printerne og smid overflødigt papir i papirkurvene.
  • Private pc’er SKAL have installeret et opdateret antivirusprogram, hvor udløbsdatoen ligger efter forventet afslutning af skoleforløbet.
  • Der må kun logges på skolens netværk med personligt brugernavn og adgangskode.
  • Det er forbudt at ændre i skolens computeres opsætning, herunder installere nogen form for programmer, med mindre det er aftalt med en ansat. Sluk projektorer i klasseværelserne når undervisningen er forbi.
  • Alle filer, der gemmes på skolens computere, skal være undervisningsrelevante og downloads skal aftales med en lærer.
  • Det er ikke tilladt at optage og filme skolens ansatte og lægge optagelserne på nettet uden den eller de ansattes skriftlige tilladelse.

Overtrædelse af reglerne kan medføre bortvisning fra skolen! Din adfærd og aktivitet på nettet kontrolleres af skolen. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at henvende dig til it-administratoren eller en lærer.

IT support på Statsskolen understøttes af it-center-syd. (ITC-Syd). IT har kontor i lokale I-10X.

www.itcsyd.dk
support@itcsyd.dk

MEDIER

Adgang til medier og hjælpeværktøjer