IT support og vejledninger

Netværk, printere o.l.

Hjælp til Microsoft Office pakken

Programmer til brug i undervisningen

Som elev på Sønderborg Statsskole, er det her du finder information om hvordan du kommer på vores systemer, samt downloader nødvendige programmer til undervisningen.

På Sønderborg Statsskole er det primære studiesystem Lectio. Det er her du ser dine lektier, opgaver, fravær m.m. Du har desuden, som elev på Sønderborg Statsskole, adgang til hele Microsoft Office 365-pakken samt en statsskole email.

IT support på Statsskolen bliver administreret af ITCSYD. Har du tekniske problemer, skal du henvende dig i lokale I-10x  Du kan også ringe til dem eller starte en supportsag online.

Kontortid på Statsskolen (Lokale 1-10x)
Mandag til torsdag 7.45-15.00 og fredag 7.45-13.30

IT og hjælpeprogrammer