Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Naturvidenskabsfestival på Stats

Elev afprøver statisk elektricitet
Statsskolen var fuld af liv til årets naturvidenskabsfestival med temaet “Gådefulde verden”. Næsten 500 grundskoleelever fra de lokale folke- og privatskoler var på besøg til en dag med masser af energi, elektricitet og eksperimenter.

 

Eleverne har i dag dissekeret dværghøns, set flammefarver, blevet klogere på hårceller, lavet guf, set glødende bølger, skudt med gummikyllinger, beregnet jordskælv over Japan, fået 50.000 volt gennem kroppen , lært om osmose og meget, meget mere….!

 

Bølgekar til simulering af bølger
Statsskolens nye bølgekar finansieret af midler gennem Astra, det nationale naturfagscenter.

 

Vores naturvidenskabelige elever i 2.g, 3.g. og 2hf stod for undervisningen af grundskoleelever fra hele kommunen, på en dag der stod helt i naturvidenskabens tegn. Gæsterne, som gik i 7.-9. k klasse blev selv involveret i eksperimenter, work shops, konkurrencer og ikke mindst det store science show.

 

Tak til alle elever som fungerede som undervisere, guider og formidlere, samt til alle ansatte, for at skabe en fantastisk dag!
Og stor tak til alle vores gæster, som var med til at gøre dagen sjov, interessant og lærerig for alle.

 

Se alle billederne her.
Elever til naturvidenskabsfestival
På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.