Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Magisk Maskerade

Share on facebook

Musicalforestillingen Maskerade er braget igennem på Statsskolen her i den første weekend af december

– IMPONERENDE fremført af HELE musicaltruppen med masser af humor, kærlighed, indlevende skuespil, forførende sang og musik i den flotteste scenografi!

Musicaltruppen har arbejdet med forestillingen i flere måneder, hvor ikke alene sang og musik, men også skuespil, kulisser, rekvisitter, den smukke plakat og meget andet er blevet kælet for.

Hele musicaltruppen var samlet i den sidste weekend i november for at få det hele til at hænge sammen. Flere måneders forarbejde fordelt på ugens dage og aftener skulle dér stå sin prøve.

På billedet nedenfor kan I se de smukke, forførende “kisselinker” smage rampelyset på scenen.

Selve komedien i 3 akter handler om Leander og Leonora, som er to unge mennesker, der mødes tilfældigt ved en maskerade, sværger hinanden evig kærlighed og udveksler ringe.

Dagen derpå fortæller Leander sin tjener, Henrik, om sin nyfundne kærlighed. Han bliver fortvivlet, da Henrik minder ham om, at hans forældre har lovet at gifte ham med Leonards datter, Leonora.

Men bare rolig – det endte lykkeligt… Forestillingen var præget af flotte og overbevisende skuespilpræstationer på scenen – med masser af humor og guf til publikummets lattermuskler.

Men hvad er en musical uden orkester og kor? Koret var ikke så stort, men det var til gengæld deres indlevelse i sangene – som f.eks. “I love you, baby” (hør den på skolens instagram).

Orkester og kor fik publikum til at rokke og klappe med – vistnok i takt – til sange fra især 1980erne, men også nyere sange var med til at krydre forestillingen. Vi opdagede f.eks., at vi har vores helt egen country-queen på skolen (find også hende på skolens intagram).

Tusind tak til alle medvirkende både på og bag scenen for en fantastisk oplevelse.

Det fremtonede så smukt og festligt på scenen – og man kunne ikke andet end at blive i godt humør af at se forestillingen.

Gå endelig ind på Statsskolens instagram og se de mange skønne billeder fra premieren.

Kontakt

Sønderborg Statsskole
Kongevej 37
6400 Sønderborg

EAN: 5798000558274
CVR: 29553874

Følg os

instagram@statsskolen.dk
#sønderborgstatsskole

Sønderborg Statsskole
18-01-2022
På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.