Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Julesjov og juleferie

129183727_1295428067504126_875927845691321971_o
Share on facebook

I julemåneden har der været tid til lidt julesjov på Sønderborg Statsskole. Den 1. december dekorerede klasserne deres døre med julepynt. Det er nogle af udsmykningerne, som I kan se på billedet, og nogle af de indtryk, som vi har kunne glæde os over, når vi er gået rundt på skolens gange i løbet af måneden. Her var det 1.w, der fik lavet den flotteste dekoration. 

Det amerikanske præsidentvalg er overstået, men samfundsfagslærerne udfordrede her før jul skolens samfundsfagsklasser: Hvilken klasse kunne gætte hvor mange valgmænd hhv. Donald Trump og Joe Biden ville få til præsidentvalget? Valgmændene afgav deres stemmer for få dage siden: 306-232. Grundforløbsklasse 8 (GF-8) ramte plet. Præmien er en US-frokostburger til hver, som er klar så snart vi kan ses på skolen igen.  

Der har også være julekalenderquiz. Her skulle klasserne finde ud af hvor meget de vidste om medarbejderne på Statsskolen. Nu ved vi, at der blandt medarbejderne er bl.a. en officer i Hjemmeværnet, en tidligere sælger af dørspioner i Chile, en guitarspiller og en medarbejder, der både har holdt får i baghaven og i dag er gift med skolens højeste medarbejder. Den heldige vinderklasse blev 3.m, som efter juleferien får leveret en kage til hele klassen fra skolens kantine. 

Nu er det tid til juleferie. Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Pas godt på hinanden og på jer selv. Vi ses igen i det nye år! 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.