Hvad Statsskolen stemmer

‘Ved ikke’! Elever og lærere på Statsskolen har deltaget i en spørgeskemaundersøgelse, hvor spørgsmålet var hvilket parti de ville stemme på til kommunalvalget 2017. Tallene kan tages som en et uformelt fingerpeg om hvad Statsskolens elever og lærere vil stemme, men heller ikke mere.

De tre topscorere blandt partierne er Socialdemokratiet med 20,7%, Slesvigsk Parti med 11,1% og Venstre med 9,4%. Alsisk Parti, Fælleslisten og Kristendemokraterne skal, ifølge tallene, nok ikke gøre sig de store forhåbninger om at opnå valg.

Kategorien ‘ved ikke’ har fået hele 22,2%, hvilket må siges at være noget tankevækkende. Holder tendensen på kommunalt plan, så ved knapt hver fjerde faktisk ikke hvad de skal stemme, så kan valgets udfald blive spændende og meget svært at forudsige.

Her er tallene: