Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Sidste eksamen og dimission

Flag student
Share on facebook

Kære alle

Afslutningen på skoleåret nærmer sig og dermed også både sidste eksamen og dimissionen!

Vi vil på Statsskolen gøre alt hvad vi kan, for at skabe så festlige og gode rammer for både sidste eksamen og dimissionen, som det er muligt.

Sidste eksamen  

Vi vil bede alle gæster om ikke at tage imod studenterne på gangene, men derimod fejre studenten i Festsalen eller udenfor. Vi stiller borde op både udenfor og indenfor, hvor I er velkommen til at nyde medbragte drikke- og madvarer. Kantinen er ikke åben denne dag.

Hverken studenter eller jeres gæster må have Coronasymptomer eller være nærkontakt til en smittet.  Alle skal derudover kunne fremvise en negativ Coronatest, der ikke må være mere end 72 timer gammel eller et gyldigt Coronapas. Vi vil bede jer være meget opmærksom på ikke at blande jer med andre gæster, på grund af eventuel smitteopsporing.

Dimission 

Det er en stor glæde for Sønderborg Statsskole, at invitere kommende studenter fra 2.hf og 3.g – og deres pårørende til dimission fredag d. 25. juni 2021. 

På grund af COVID-19-situationen afholder vi dimission på en ny måde i år. Der bliver i år to dimissioner, hvilket du kan læse mere om via nedenstående link. Siden vil blive løbende opdateret.

Læs meget mere om årets dimission her (link)

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.