Helt vildt! Naturvidenskabsfestival på Statsskolen!

Billede 29.09.2021 15.58.44 - Kopi
Share on facebook

Kan man gå på vand? Hvordan skyder man en kylling? Hvordan laver man flamme farver?

450 elever fra folkeskolerne i Sønderborg og omegn har haft en helt vild dag på Statsskolen!

Godt hjulpet af Statsskolens fysik-, kemi-, naturgeografi-, biologi- og bioteknologielever, blev eleverne introduceret til hvordan naturvidenskab kan være helt vildt!

Meningen med naturvidenskabsfestivalen er at skabe begejstring for teknik og naturvidenskab. Gennem næsten 30 forskellige workshops, aktiviteter og konkurrencer blev eleverne involveret i en række forsøg, eksperimenter og anderledes måder at arbejde med naturvidenskab på.

Eleverne kunne blandt andet dissekere en dværghøne, skabe rocket fuel, skyde med kanoner, teste deres sprængkræfter, skabe glødende bølger og meget, meget mere.

Naturvidenskabsfestivalen på Statsskolen er arrangeret i samarbejde med Astra, det nationale naturfagscenter i Danmark. På landsplan deltager over 150.000 elever i festivalen.

Se alle aktiviteterne og en beskrivelse af Naturvidenskabsfestivalen her.