Frokostuniversitetet

Elev der underviser andre elever

På Statsskolen vil vi gerne støtte op om elever, der har en særlig passion, interesse eller viden om et specifikt emne. Dette gør vi blandt andet i vores koncept Frokostuniversitetet, hvor elever formidler det de brænder for, for alle interesserede elever og lærere.

I går var det Kasper Eis, som gjorde os alle klogere på Hegel i foredraget “G.W.F. Hegel – ånd, dialektik og religion”. Foran et helt fyldt sal tog Kasper publikum igennem de centrale tanker i Hegels dialektik, og svarede efterfølgende på spørgsmål.

Tidligere har vi i Frokostuniversitetet blandt andet hørt om svampes nedbrydningsevne og det amerikanske midtvejsvalg.

Foredragene afholdes i frokostpausen og er en del af Statsskolens talentindsats, som også indbefatter ATU, Forskerspirer, Videnskabsklubben og mange andre ting.