Statsskolens rohold

Roholdet dyster både til Statsskolens fødselsdag og 'Firmacup Romatch'

ÆREN

Det er ærefuldt at blive udtaget til at ro for Statsskolen – og blandt eleverne er der rift om de fire pladser i båden. Udtagelsen finder sted umiddelbart efter skolestart i august.

På selve dagen møder elever og lærere op på pladsen foran Alsion og der bliver hujet og heppet på de kæmpende elever i Statsskolens båd.

Konkurrence er konkurrence, så der bliver gået til stålet.

For at understrege de venskabelige bånd til AGS, så bliver holdet fra Alssund gymnasiet – uanset hvem, der vinder – inviteret med til fødselsdagsfesten, der finder sted samme aften.

MIXHOLD TIL FIRMACUP ROMATCH

Hver skole stiller op med et rohold med 2 drenge og 2 piger. Herudover er der en reserve dreng og en reserve pige.

Uanset hvem der vinder, så deltager alle reserverne fra både Sønderborg Statsskole og Alsund gymnasiet som et samlet hold, og deltager efterfølgende i  et “Firmacup Romatch” i Sønderborg.

Her dyster skolernes mixhold mod andre firmaer og institutioner fra området.

Firma cup romatchen organiseres af Sønderborg Roklub.