Kulturnat betyder natløb

Sønderborg Kommune afholder Kulturnat i august hvert år og festlighederne afsluttes altid med et natløb. Statsskolen stiller hvert år et større løbehold, der består af både elever og lærere.

KULTURNAT

Sønderborg Kommune afholder Kulturnat en dag i august, eller september hvert år. Afslutningen på Kulturnatten er et natløb på 6 kilometer, hvis rute snirkler sig igennem det indre Sønderborg, både på Dybbøl- og Alssiden.

Statsskolen stiller hvert år et løbehold, der består af både elever og lærere. I 2018 stillede omkring 122 til start, alle iført Statsskolens røde t-shirt med skolens hvide runde logo.

FÆLLESSKABET

Nogle løber for konkurrenceelementet, andre for den gode stemning og fællesskabet på tværs af klassetrin.

Det er altid en stor oplevelse at deltage i løbet. Der er altid både nuværende og tidligere elever og lærere, der står langs ruten og hepper på Statsskolens hold.

Det giver en stærk fællesskabsfølelse.

Vil du vide mere?

Vær med til natløb 2018!

TILEMLDTE

2017: 130
2018: 122

nb! Grundet en tilmeldingsfejl er vi at finde under både “Stasskolen” og “Statsskolen”.

STATSSKOLENS HURTIGSTE 2018

Tid at slå: REKTOR 23:09

HURTIGSTE
PIGE

Cecilie Schroll

HURTIGSTE DRENG

Sofus T. E. Pedersen

HURTIGSTE LÆRINDE

Camilla Ehlers-Kock

HURTIGSTE LÆRER

Espen Nielsen

Tilmelding til NATLØB 2018

fredag den 24. august 2018 kl. 21.00

Den officielle tilmelding til natløb 2018 er lukket. Kontakt Morten Knudsen om deltagelse.