Kulturnat betyder natløb

Sønderborg Kommune afholder Kulturnat i august hvert år og festlighederne afsluttes altid med et natløb. Statsskolen stiller hvert år et større løbehold, der består af både elever og lærere.

KULTURNAT

Sønderborg Kommune afholder Kulturnat en dag i august, eller september hvert år. Afslutningen på Kulturnatten er et natløb på 6 kilometer, hvis rute snirkler sig igennem det indre Sønderborg, både på Dybbøl- og Alssiden.

Statsskolen stiller hvert år et løbehold, der består af både elever og lærere. I 2017 stillede omkring 130 til start, alle iført Statsskolens røde t-shirt med skolens hvide runde logo.

FÆLLESSKABET

Nogle løber for konkurrenceelementet, andre for den gode stemning og fællesskabet på tværs af klassetrin.

Det er altid en stor oplevelse at deltage i løbet. Der er altid både nuværende og tidligere elever og lærere, der står langs ruten og hepper på Statsskolens hold.

Det giver en stærk fællesskabsfølelse.

Vil du vide mere?

Vær med til natløb 2018!

Tilmelding til NATLØB 2018

fredag den 24. august 2018 kl. 21.00

Det koster 90kr. at være med i natløbet. Hvis du samtidigt vil have en af Statsskolens røde T-Shirts , så koster det 190kr. Løbet er en del af Sønderborg Kulturnat.

BELØBET BETALES TIL MOBILEPAY: 22188943

Vi mødes kl. 20:15 på skolens parkeringsplads, hvor vi får taget et gruppebillede. Herfeter går vi samlet ned til løbets start.