ELEVER OG LÆRERE
LAVER MUSICAL

Sønderborg Statsskole musicalen er en del af skolens identitet, hvor elever på kryds og tværs af årgange bidrager med hver deres talenter.

IDENTITETEN

Igennem snart to årtier er der hvert andet år blevet opsat en stort anlagt musical på Sønderborg Statsskole.

Musicalen er i dag en del af skolens identitet, og er fortsat et stort tilløbsstykke, både hvad angår publikum og elevernes ønske om at deltage.

En musical opsætning samler mere end 80 elever og lærere, som alle arbejder sammen på højtryk i en intens, kreativ og udfordrende periode fra august til november.

STEMNINGEN

Musicalen samler eleverne på kryds og tværs af årgange, og der skabes en positiv og respektfuld stemning, hvor alle bidrager med hver deres talenter i et fælles projekt for at opnå det bedst mulige resultat.

Musicalen som projekt sammenfatter på mange måder alt det, som er selve Statsskolens grundtanke. At vise eleverne hvor umådeligt meget mere der er at holde af i det liv, vi har.

Vil du vide mere?

Kontakt Lars Damkjær