Fessst

E69

E69 er elevforeningen på Sønderborg Statsskole der organiserer skolens fester.

De bedste fester

Elevforeningen E69 består af elever fra alle årgange og er ansvarlig for at planlægge alle skolens elevfester.

Dette er en hovedårsag til, at så mange elever er med til festerne, og hvorfor de er kendt for at være blandt de bedste og mest oplevelsesrige elevfester der findes.

Elevorganiseret

Temaer og datoer til festerne fastlægges af foreningen og koordineres med øvrige aktiviteter der foregår på skolen.

Festerne på skolen er altid lukkede fester med dørmænd og de planlægges i samarbejde med ledelsen.

Der sikres altid at alle sikkerhedsmææssige aspekter til festerne er overholdt.

Rave

September

Rave er året første og mest farverige fest. Her får eleverne lov til at slå sig løs med både neonfarver og UV-maling.

Fordi rave ligger i starten af skoleåret er vejret oftest i top og sammen med det gode humør, kulminere det som oftest ud i en formidabel fest!

Galla

December

Galla er årets mest fornemmeste fest, hvor alle 3.gerne træder op i deres fineste klæder.

På denne særlige aften bliver der poppet rigeligt med champagne, spist lækkert mad, og der bliver danset til både lancier i lange baner samt til live musik i utallige timer.

Temafesterne 1 & 2

Forår

I løbet af året bliver der holdt hele to temafester. Her vælger udvalget, hvilke to det skal være, igennem en afstemning.

Der er tradition for at temaerne er kreative og udfordrende. Temaerne har bl.a. været: Guld fest, Rock fest, Kultur-tur-retur, Russer fest og overklasse fest.

Alle fester og temaer bliver altid afsløret igennem en video og/eller sang, som alle elever altid glæder sig utrolig meget til. Udvalget lægger oftest et stort stykke arbejde i hver en film.

En gang imellem har udvalget valgt at slå sig sammen med Alssund Gymnasiet til en kæmpe venskabsfest, hvor de to gymnasier har kunne feste sammen for en aften.

Sold

April

SOLD er årets sidste fest. Til denne fest kræves der intet tema, så eleverne får lov til at slå sig løs i hvad end de har lyst til.

Manager

Iben Willesen
3k, Sønderborg Statsskole
Manager er et fantastisk arrangement som giver eleverne mulighed for at møde hinanden på tværs af årgange og klasser.

Du er solgt

Manager er et to dages fodbold- og festarrangement, der foregår i maj på Sønderborgs Ringridderplads lige over for Statsskolen.

Nogle måneder inden festen har en række  2g og 3g “fodboldmanagers” dannet nogle såkaldte managerhold (fodboldhold). Alle andre elever tilmelder sig til festen som spillere.

Hvert managerhold har en sum fiktive penge til rådighed, hvorefter eleverne bliver solgt til de forskellige hold igennem en auktion. De forskellige hold kommer derfor til at bestå af både 1g, 2g og 3g elever.

Auktionerne bliver holdt i forkostpauserne inden selve festen.

Fest og fodbold

De to festdage bliver skudt i gang med en fælles stafet, hvor der herefter bliver afholdt fodboldkampe på tværs af holdene.

Manager holdende lægger mange kræfter i at finde på kreative temaer og der bliver brugt energi på planlægning, pyntning samt at skabe en god stemning.

Hvert managerhold har et tema som alle på holdet kommer udklædt til.

Manager er officielt ikke planlagt af elevforeningen E69, men af en særkskilt managerudvalg, bestående af 2g og 3g elever.

“Vi er seriøse!”
Et budkskab om alkohol til skolens fester.

Se flere  film fra festerne på Statsskolens YouTube kanal