Fessst

E69

E69 er Statsskolens elevforening, der organiserer skolens fester.

De bedste fester

Elevforeningen E69 består af elever fra alle årgange og er ansvarlig for at planlægge alle skolens elevfester.

Mange siger,  at festerne, som E69 organiserer er nogle af de bedste elevfester i byen.

Foreningen styrer

Foreningen fastlægger bl.a. festernes temaer og datoer i samspil med ledelsen.

Festerne på skolen er kun for skolens elever.  Der er dørmænd og vi fokuserer meget på, at det hele kommer til at foregå i en sikker atmosfære.

Rave

September

‘Rave’ er året første og mest farverige fest. Her slår alle sig løs med både neonfarver og UV-maling.

Galla

December

‘Galla’ er årets fornemme fest. Til denne fest kommer 3.g eleverne iklædt deres allerfineste tøj.

I løbet af denne aften bliver der poppet champagne, spist lækkert mad og danset til både lancier og live musik.

Temafesterne 1 & 2

Forår

I løbet af året holder vi to temafester. Festtemaerne har blandt andet været ‘Guld’, ‘Rock’, ‘Kultur-tur-retur’, ‘Russer’ og ‘Overklasse’.

Af og til slår foreningen sig sammen med Alssund Gymnasiet og holder en venskabsfest.

Sold

April

‘Sold’ er årets sidste fest. Denne fest har dog ikke noget tema, så her er der plads til bare at slå sig løs.

Manager

Iben Willesen
3k, Sønderborg Statsskole
Manager er et fantastisk arrangement som giver eleverne mulighed for at møde hinanden på tværs af årgange og klasser.

Du er solgt

Manager er et to dages fodbold- og festarrangement, der foregår i maj på Sønderborgs Ringridderplads.

Inden festen danner 2.g og 3.g “fodboldmanagers” såkaldte managerhold (fodboldhold).

Hvert managerhold har en sum fiktive penge til rådighed. Her køber de elever til de forskellige hold igennem en ‘auktion’.

Holdene kommer, ideelt set, til at bestå af både 1.g, 2.g og 3.g elever.

‘Auktionerne’ bliver holdt i forkostpauserne inden selve festen.

Fest og fodbold

De to festdage bliver skudt i gang med en fælles stafet. Derefter bliver der afholdt fodboldkampe på tværs af holdene.

Manager-holdende lægger mange kræfter i at finde på kreative temaer og der bliver brugt energi på planlægning, pyntning og på at skabe en god stemning.

Helt officielt er Manager ikke planlagt af elevforeningen E69, men af et særskilt udvalg, der består af 2.g og 3.g elever.

“Vi er seriøse!”
Et budskab om alkohol til skolens fester.

Se flere  film fra festerne på Statsskolens YouTube kanal