Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Forelsk dig med ørerne

Det står der på UNCOVERmusics hjemmeside, og det var, hvad Kris Herman og Helene Bak fra UNCOVER fik 2hf’erne og 3g’erne til at gøre i fredags – lige efter, at de havde afleveret SSO og SRP.

Ud over deres skønne sangstemmer og fantastiske tekster gav Kris Herman og Helene Bak også eleverne ord med på vejen om at have drømme, om at finde vej og om at turde at gå nødvendige omveje for at nå frem.

Eleverne mødte måske lidt trætte op efter fejring af afleveringen, men det blev et ret hyggeligt modul med musik og nærvær.

Fællestime Statsskolen

De rykkede tættere på og blev involveret i kanonsang – hør med på skolens instagram, hvor sødt det kan lyde, når f.eks. drenge fra 3w og 3c synger med på ”Eyes on the Road”.

Det var skolens fællestimeudvalg, der havde besluttet, at 2hf’erne og 3g’erne skulle forkæles lidt nu, hvor afslutningen på deres skolegang på Statsskolen nærmer sig.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.