Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Fem Fede Dage på Grønt Gymnasium 

Fem fede dage

I uge 47 afholder elever på Sønderborg StatsskoleFem Fede Dage. Det er et nationalt initiativ for gymnasier, der finder sted hvert år.  

Formålet er, at sætte fokus på, at vi i fællesskab kan være med til at skabe et bæredygtigt samfund, vi har lyst til at leve i, og at vi kan have et gymnasium, der også afspejler det 

Det er også at vise, at hvert enkelt menneske spiller en vigtig rolle i den grønne omstilling. I løbet af ugen vil elever derfor komme med bud på seje, sjove, innovative og grønne løsninger. 

Dala (2.c)Emilie (3.f), Sophie (1.a) og Jonas (1.de) er nogle af de elever, der er med til at organisere Fem Fede Dage 

De giver alle fire udtryk for, at det er positivt at elever har mulighed for at organisere noget og lave noget i fællesskab, hvilket er svært i coronatiden.  Samtidigt er de enige om, at miljøvenlighed og bæredygtighed er vigtige emner og noget, der skal skabes opmærksomhed om i hele landet. 

Egentligt har bæredygtighed intet med corona at gøre, men det giver en ekstra dimension til projektet, at det faktisk er muligt at lave noget fælles på trods af coronaDe fire understreger, at Fem Fede Dage bliver afholdt klassevis. 

Du kan følge med i næste uge på skolens sociale medier og se nogle af de grønne ideer og initiativer, der bliver præsenteret. 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.