Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og HF

Fem elever fra Sønderborg Statsskole gennemfører talentforløb

ATU SSS
Share on facebook
Share on twitter

Sønderborg Statsskole prioriterer at give dygtige elever ekstra faglige udfordringer. Den slags det sjældent er muligt at få i løbet af en normal skoledag. Derfor giver vi hvert år elever mulighed for at deltage i Akademiet for Talentfulde Unge. Det er et særligt uddannelsesforløb, der løber fra midten af 1.g. frem til midten af 3.g.  

Talenterne bliver udvalgt i 1.g på baggrund af deres faglige evner, potentiale og deres villighed til at bruge fritiden på at studere. Eleverne skal selv søge om optagelse og indstilles derefter af rektor. På ATU oplever deltagerne en række forelæsninger og deltager aktivt i faglige workshops inden for både samfunds-, human- og naturvidenskabelige fagområder. 

Katrine F. Møller (3.x), Tommi N. K. Tofthøj (3.u), Søren J. Smedegaard (3.e), Ditte M. Wendelboe (3.u) og Amalie Elze (3.u) har netop gennemført Akademiet for Talentfulde Unge (Syds) Talentforløb 2020. De fem fik overrakt deres diplomer ved en ceremoni på Munkensdam Gymnasium i begyndelsen af februar. 

Et stort tillykke til dem alle med det gennemførte talentforløb! 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.