Fairtrade for a fair future – Erasmus+

Undervisningen er flyttet til udlandet. Statsskolens 3.d deltager i disse dage i EU Erasmus+ projektet, ’Fairtrade For A Fair Future’, der finder sted i Italien.

Fire af klassens elever skal præsentere et produkt, der omhandler fairtrade-tanken, ved en udstilling i Chieti, Abruzzo, Italien.

Klassen har udarbejdet et spil, som fortæller om kaffe og kaffeproduktion. De andre Erasmus+deltagere fra England, Tyskland, Østrig, Slovakiet og Italien har også været opfindsomme og fremstillet produkter, der kan laves af genbrugsmaterialer, så som kurve, tasker, fairtradechokolade-emballage, markedsføring og mange andre gode ideer.

Vores elever er indlogeret hos deres italienske kammerater, og får af den vej et godt indblik i den italienske hverdagskultur, og siger samstemmende at det er rigtig spændende og sjovt. Udstillingen er organiseret af vores samarbejdspartner liceu L. Gonzanza.