Elev-stories på Instagram om studieretninger og studieliv

Stories om studieretninger
Share on facebook

Ovre på Sønderborg Statsskoles Instagram er elever fra forskellige studieretninger i øjeblikket ved at lave stories om deres studieretninger. De fortæller også om hvordan en hverdag ser ud, når man er elev på Sønderborg Statsskole.

I dag har Lina, der går i 2.a, skrevet om sprog-studieretningen, hvor engelsk, spansk og latin er studieretningsfag. Linas valgfag er latin, religion, naturgeografi og biologi.

Dala fra 2.c har fortalt om den samfundsvidenskabelige studieretning, hvor hun har samfundsfag og engelsk som studieretning. Dalas valgfag er naturgeografi, religion, biologi og spansk

Sarah fra 1.ux har fortalt om science. Sarahs studieretningsfag er matematik, bioteknologi og fysik. Hun har billedkunst og tysk som valgfag.

Dette er bare eksempler på nogle af de studieretninger og valgfag, som Sønderborg Statsskole udbyder. Kig gerne med selv. De næste, der kommer til at fortælle er hf-elever om deres fagpakker.

Det er skolens elever, der har ansvar for at organisere hvad der sker på stories.