Statsskoleelever præsenterer videnskab for Dronningen

Elever præsenterer videnskab for Dronningen
På Statsskolen er vi en del af Videnskabsklubben, hvor vores elever underviser folkeskoleelever (miniforskere) i naturvidenskab.

I går fik Videnskabsklubben overrakt den prestigefyldte Amalienborgpris, som uddeles af Hendes Majestæt Dronningen, til personer og organisationer, som udretter en væsentlig videnskabelig eller kulturel indsats.

I den forbindelse fik de to seniormentorer på Statsskolen Julie Skibelund Olesen og Jenny Lac (2u) en stor oplevelse, da de var blevet udvalgt til, sammen med to miniforskere, at demonstrere hvordan Videnskabsklubben arbejder.

Jenny og Julie kunne, sammen med de to miniforskere, underholde Dronningen med et kemiforsøg, inden den efterfølgende reception.

Stort tillykke til Videnskabsklubben med den fornemme og fortjente pris, og tak for lån af billederne, som er taget af fotograf Lars Svankjær.

Du kan læse mere om Videnskabsklubben, prisen og arrangementet hos Dronningen på Videnskabsklubbens hjemmeside.

Deltagelse i Videnskabsklubben er en del af Statsskolens talentindsats, som også indeholder blandt andet Frokostuniversitetet, Akademiet for Talentfulde Unge og Forskerspirer.

Elever præsenterer for Dronningen