Tillykke til alle studenter

Dimission 2021
Share on facebook

Alle studenter fra Sønderborg Statsskole ønskes et stort tillykke. Selve dimissionen fandt sted i Frihedshallen ved Idrætshøjskolen.

Sønderjysk Pigekor under ledelse af Mette Rasmussen sang for studenterne og deres familier. Rektor Ole Kamp Hansen holdt tale.

I forbindelse med dimissionen blev alle klasser fotograferet foran Kongevejsindgangen ved Sønderborg Statsskole.

Kan du finde dit navn?

I år er det 224 STX’ere og 60 Hf’ere, der er blevet studenter fra Sønderborg Statsskole.

Jydske Vestkysten har skrevet en artikel, hvor navnene på alle de nye studenter bliver nævnt. Måske er der et navn, du kender?

Næste skoleår på Sønderborg Statsskole

Første skoledag for de kommende 1.g og 1.hf er mandag d. 9. august kl. 9.00. Der er flere informationer om skolestart for nye elever her på skolens hjemmeside.

Alle andre elever bedes kigge i Lectio for at se deres skema.

Alle ønskes en god sommer!