Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Diana fra Ukraine

De sidste fem tirsdage har vi haft besøg af denne dejlige pige, Diana, og mange andre børn, unge og voksne fra Ukraine. Skolens kantine, festsal og gymnastiksal har været et samlingssted for ukrainere, der netop er ankommet til området, så de kunne komme i kontakt med os og med hinanden.

Elever fra skolen har været med til at lege med børnene, så der er blevet spillet spil, bold og bordtennis samt tegnet, lavet smykker og meget andet for at give de små et lille lysglimt i deres nye hverdag her i Sønderborg-området. Vi er så heldige at have to ukrainske elever på skolen, Daria og Alexander, som også har hjulpet med at tage godt imod gæsterne på deres eget sprog, og det har været med til at skabe en rigtig fin forbindelse mellem os alle.

Det har i det hele taget været en utroligt givende oplevelse for os at have besøg og møde nogle af de mennesker, vi måske ellers kun hører om i medierne.

 

 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.