Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og HF

Det nye “normale” mangler noget 

Skærmbillede 2020-05-06 kl. 11.30.15 kopi
Share on facebook
Share on twitter

På Sønderborg Statsskole er 3.g og 2.hf lige nu i gang med den afsluttende skriftlige eksamen. Der er stadig stor afstand mellem elever i klasserummet og til eksamen. Det positive er, at Regeringen nu åbner for, at afstanden bliver lidt mindre efter Kr. Himmelfartsferien. Nu skal en klasse ikke sidde i adskilt i tre, eller fire separate lokaler. I stedet bliver det nu i orden “kun” at sidde opdelt i to klasselokaler, når der skal være undervisning. Det er både elever og lærere glade for.

Det er måske ved at blive lidt hverdag. Der er mulighed for mere og mere traditionel undervisning. En del af undervisningen er dog stadig nødt til at foregå på nettet. Mange forskellige organisationer og enkeltpersoner tilbyder i disse dage spændende webinarer. Flere gange er det emner, der passer til undervisningen. Det giver inspiration og afveksling. 

For nyligt hoppede et par samfundsfagsklasser med linjen, da www.efterskolerne.dk arrangerede webinar med Martin Breum om Danmarks forhold til Arktis. Med forandringerne både i klimaet og i de politiske forhold i Arktis kan man vist godt slippe afsted med at sige, at det nye “normale” ikke er helt normalt.  

Den største udfordring lige nu er, at vi savner alle eleverne fra 1.g og 2.g og 1.hf. Dem mangler vi. De har desværre ikke fået grønt lys til at vende tilbage endnu. På Sønderborg Statsskole bliver hverdagen først helt “normal”, når alle elever er tilbage. 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.