Sønderborg Statsskole logo

Sønderborg Statsskole

Alment gymnasium og Hf

Det er tid til at vælge fagpakke på HF

HF fortæller
Share on facebook

I uge 4 skal alle 1. HF-elever på Sønderborg Statsskole vælge fagpakke. Fagpakkerne er en fast og vigtig del af hf-uddannelsen. Vi udbyder i år fem forskellige fagpakker: Business, Lærer-pædagog, Sundhed, Science og Uniform. 

Fagpakke betyder i grunden at en del af fagene på hf-uddannelsen bliver drejet i retning af fagpakkens tema. 

For eksempel, så klæder fagpakken Uniform eleven på til et job i uniform og til et liv, hvor intense situationer kræver, at man skal tage ansvar for andre mennesker i farlige og livstruende situationer.  

Vælger man Uniform fagpakken skal man derfor arbejde med at forstå blandt andet menneskers handlemønstre i tilspidsede situationer og kroppens fysiske mekanismer. Samtidigt skal man selv komme i god fysisk form. 

Nogle af de fag, der er særligt i fokus ved denne fagpakke, er idræt, naturvidenskab, samfundsfag og sprog. 

Alle fagpakker har også projekt- og praktikforløb. På videoen nedenfor er det tidligere Hf-elever fra Statsskolen, som havde valgt Uniform-fagpakken, der fortæller om deres oplevelse af en (før-corona) praktikdag med politiet.

På skolens hjemmeside er der flere oplysninger om hvad det vil sige at gå på HF og om de forskellige fagpakker.

 

 

 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og til at analysere vores trafik. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.