Chris Minh Doky og 2e MU i ægte samspil

Chris Minh Doky og elever
Share on facebook

Statsskolen havde den 6/10 besøg af Jazzbassist, komponist og producer Chris Minh Doky.

Chris Minh Doky ledede en work shop for nogle af Statsskolens elever med musik som studieretning. Workshoppen havde fokus på hvad Chris Minh Doky kalder ægte samspil. Ægte samspil er når man ikke blot spiller samtidigt, men sammen.

Med en legende tilgang skulle eleverne i 2e MU skabe kreative, nye fortolkninger af kendte numre. Taylor Swift, Tom Misch og Childish Gambino blev derfor taget under kærlig behandling, og eleverne fandt deres egen stil og arrangerede numrene på ny. På denne måde blev andres numre  gjort til egne numre, og eleverne fik ejerskab til musikken.

Chris Minh Doky formåede at pirre til elevernes nysgerrighed, få dem til at eksperimentere og ikke mindst finde deres egen stil, i en atmosfære af ren, musikalsk glæde.

Statsskolen har et levende musikmiljø. I år afholdes der også musical, hvor eleverne i december vil opføre Maskerade som Musical. I foråret deltager Statsskolens elever i et korprojekt, som afsluttes med en koncert på Alsion, ligesom der afholdes Gran Prisss for alle musikeleverne i foråret.

Gruppefoto af elever

Chris Minh Doky og elever på Statsskolen