At gå til videnskab

Mini- og seniorforskere
Share on facebook

I snart syv uger har naturvidenskabslokalerne været fyldt med miniforskere fra 4., 5. og 6. klasse mandag eftermiddag.

Statsskolen er dét gymnasium i Sønderborg, der har afholdt videnskabsklub!

Ligesom at gå til badminton, gymnastik eller fodbold kan man nemlig gå til videnskab. Det handler om at have det sjovt og lære noget samtidigt.

I år har temaerne været PRIMATOLOGI, hvor grundskoleeleverne har arbejdet med aber og menneskeaber, og MIKROBIOLOGI med fokus på mikroskopiske organismers betydning for jorden.

Grundskoleeleverne er ikke blevet undervist af gymnasielærere, men derimod af otte elever fra 2.g, som enten selv har bioteknologi eller biologi på A-niveau. Her får Statsskolens elever ansvaret for de sjove aktiviteter og forsøg, som miniforskerne prøver kræfter med.