Jubilarfest

Her kan du læse om og tilmelde dig Sønderborg Samfundets jubilarfest

Jubilarfesten 2022

Se billederne fra årets jubilarfest !
BILLEDER

Årets Jubilarfest

Jubilarsammenkomsten i 2023 planlægges at finde sted lørdag den 17. juni fra kl. 10:00-15:00.

Til jubilarfesten 2023 inviteres studenter, HF’ere og realister fra årgangene 1998, 1983, 1973, 1963, 1958, 1953, 1948 til jubilarfesten.

Play Video

Hør hvad tidligere elever har at sige om festerne og lærerene på Statsskolen igennem årene.

Indbydelser vil blive sendt ud omkring d. 1. april 2023 til de jubilarer, hvis e-mail er Sønderborg Samfundet bekendt.

Adresser og email på jubilarer kan sendes til os på email: sssamfund@statsskolen.dk.

Sæt kryds i kalenderen
d. 17 juni 2023

JUBILARFEST 2023

INVITATION

SØNDERBORG SAMFUNDET

2023

I anledning af, at det er 25/40/50/60/65/70/75 år siden, I forlod skolen, har vi hermed fornøjelsen at indbyde jer til en jubilarsammenkomst på Sønderborg Statsskole

lørdag den 17. juni 2023 kl. 10.00.

Omkring d. 1 april 2023 udsendes de officielle invitationer. Samtidigt vil der her på siden blive åbnet op for for online tilmelding til festen, hvor det endelige festprogram offentliggøres.

Program

1. Velkomst og præsentation af jubilarårgangene ved formanden for Sønderborg Samfundet.
  2. Præsentation af Sønderborg Statsskole ved skolens rektor.
  3. Fotografering af de enkelte jubilarårgange på trappen ved skolens indgang fra Kongevej.
  4. Besigtigelse af skolen. Der bliver lejlighed til at bese nogle af de gamle klasseværelser og skolens nye lokaler samt de billeder, der blev taget af de forskellige årgange, da de i sin tid forlod skolen.
  5. Kl. 12.30 er der frokost på skolen for jubilarerne og deres lærere.

Pris: 250 kr. Beløbet sættes ind på følgende bankkonto i Sydbank:

8010 1512442

Det er altså ikke nok blot at sætte penge ind- det skal endvidere fremgå af betalingen, hvem du er (navn, klasse, årgang). Ved udenlandsk overførsel skal der lægges 50 kr oven i prisen til dækning af omkostningerne ved valutaoverførslen.

Sammenkomsten forventes at være afsluttet ca. kl. 15.

Husk at jubilarfotoet koster 50Kr som kan betales med mobilepay eller dankort. Der kan ligeledes betales med mobilepay eller dankort i baren. Vi modtager IKKE kontanter.

Ønsker man at blive medlem af Sønderborg Samfundet, kan man melde sig ind ved at betale 500 kr for et livsvarigt medlemskab. Klik her for at melde dig ind online.

PS: Man kan sagtens deltage i arrangementet uden at være medlem af Sønderborg Samfundet.

Ole Kamp Hansen

Susanne Parsons
Formand for Sønderborg Samfundet

Du kan tilmelde dig jubilarfesten online med nedenstående formular. Vi undskylder det ikke har virket!

Online tilmelding lukket

Jubilarfesten 2023