Jubilarfest

Her kan du læse om og tilmelde dig Sønderborg Samfundets jubilarfest

AFLYSNING AF JUBILARFEST

Grundet myndighedernes henstilling om ikke at forsamles i større grupper frem til september 2020, er vi desværre nødt til at aflyse dette års jubilarfest

Årets Jubilarfest

AFLYST!
Jubilarsammenkomsten i 2020 planlægges at finde sted lørdag den 20. juni fra kl. 10:00-15:00.

I år inviteres studenter og realister fra årgangene 1945, 1950, 1955, 1960, 1970 og 1990, samt studenter og HF’ere fra årgang 1980 og 1995 til jubilarfesten.

Play Video

Hør hvad tidligere elever har at sige om festerne og lærerene på Statsskolen igennem årene.

Indbydelser vil blive sendt ud omkring d. 1. april 2020 til de jubilarer, hvis adresser og e-mail er Sønderborg Samfundet bekendt.

Adresser og email på jubilarer kan sendes til os på email: sssamfund@statsskolen.dk.

Sæt kryds i kalenderen

AFLYST
JUBILARSAMMENKOMST 2020
Lørdag d. 20 juni

AFLYST

SØNDERBORG SAMFUNDET

2020

I anledning af, at det er 25/40/50/60/65/70/75 år siden, I forlod skolen, har vi hermed fornøjelsen at indbyde jer til en jubilarsammenkomst på Sønderborg Statsskole

lørdag den 20. juni 2020 kl. 10.00.

Omkring d. 1 april 2020 udsendes de officielle invitationer. Samtidigt vil der her på siden blive åbnet op for for online tilmelding til festen, hvor programmet for festen også offentliggøres.

Program

1. Velkomst og præsentation af jubilarårgangene ved formanden for Sønderborg Samfundet.
  2. Præsentation af Sønderborg Statsskole ved skolens rektor.
  3. Fotografering af de enkelte jubilarårgange på trappen ved skolens indgang fra Kongevej.
  4. Besigtigelse af skolen. Der bliver lejlighed til at bese nogle af de gamle klasseværelser og skolens nye lokaler samt de billeder, der blev taget af de forskellige årgange, da de i sin tid forlod skolen.
  5. Kl. 12.30 er der frokost på skolen for jubilarerne og deres lærere.

Pris: 225 kr. Beløbet sættes ind på følgende bankkonto i Sydbank: 8010 1512442

Det er altså ikke nok blot at sætte penge ind- det skal endvidere fremgå af betalingen, hvem du er (navn, klasse, årgang). Ved udenlandsk overførsel skal der lægges 50 kr oven i prisen til dækning af omkostningerne ved valutaoverførslen.

Sammenkomsten forventes at være afsluttet ca. kl. 15.

Husk også kontanter (50 kr) til køb af klassebillede (hvis I har lyst), som I efterfølgende vil få tilsendt- der kan betales med MobilePay eller kontanter i baren.

Ønsker man at blive medlem af Sønderborg Samfundet, kan man melde sig ind ved at betale 50 kr for et år eller 500 kr for et livsvarigt medlemskab. Klik her for at melde dig ind online.

PS: Man kan sagtens deltage i arrangementet uden at være medlem af Sønderborg Samfundet.

Ole Kamp Hansen

Susanne Parsons
Formand for Sønderborg Samfundet

Du kan tilmelde dig jubilarfetsen online med nedenstående formular,

Online tilmelding

Jubilarfesten 2020

(Omkring d. 1. april 2020 åbnes der for online tilmelding til festen. Invitationer udsendes samtidigt.)