Sønderborg Samfundet

F.A.Q

Du finder dine medlemsoplysninger under “Medlemsprofil” .

Vores arkiver er så nye endnu, at vi stadigvæk er i gang med at digitalisere vores materiale.

Dels har vi rigtige mange årsskrifter der skal scannes og dels arbejder vi også på at få scannet alle de ældre dimissionsbilleder helt tilbage fra da Statsskolen startede. Det tager desværre tid.

Nej. Vi udleverer ikke medlemsoplysninger. I medlemskartoteket kan man dog se, hvem der er medlem af Sønderborg Samfundet.

Etårige medlemmer har adgang til det seneste årsskrift for indeværende år. Livstidsmedlemmer har adgang til alle årsskrifter.

På siden “Medlemsprofil” er der en “Abonnementer” overskrift man kan trykke på. Herefter vises der følgende oplysninger:

Medlemskab
Her vises om du er Dimittend-, Etårige- eller livstidsmedlem

Abonnement
Her vises betalingsterminer for dit abonnement (gælder kun etårige abonnementer).

Aktivt
Her vises status på dit medlemkab. Bemærk at hvis man har ændret medelemskab fra f.eks. Dimittend til etårigemedlem, så vil man se en ikke aktiv Dimittend medlemskab og et aktivt etårige medlemskabsstatus.

Oprettet
Dette er den dato at dit medlemsskab er oprettet i vores system. Da vi i februar 2019 oprettede alle medlemmer i vores online medlemskartotek, er oprettelsesdatoen ikke nødvendigvis den dato du først meldt dig ind i Sønderborg samfundet. Dette vil kun være gældende for nye medlemmer der har tilmeldt sig online.

Udløber
Dato for hvornår dit abonnement udløber.

Kreditkort udl.
Ikke brugt.

Skift plan
Her kan du vælge at skifte medlemstype, hvis du ønsker.

Hvis du trykker skift plan vil der vises en dialogboks, hvor du kan vælge at skifte medlemstype:

Du kan også ændre medlemstype under menupunktet Medlemsprofil -> Ændre medlemstype.

På siden “Medlemsprofil” er der en “Betalinger” overskrift man kan trykke på. Herefter vises der følgende oplysninger:

Her kan du se dine seneste medlemsbetalinger.

På siden “Medlemsprofil” vises der alle dine medlemsdata.

Der er en række felter, hvor du kan ændre dine oplysninger. Nederst på siden findes felterne “Stamklasse”, “Studie” og “Årgang” som du kan ændre.

Husk at tryk “Gem profil” knappen til sidst!

Når du skifter password, vil der blive sendt en email til den  email adresse vi har registereret. Check at du ikke bruger en arebjdsemail, hvor vi måske har din private email registreret. Prøv også at se om emailen skulle være havnet i dit “spam filter”. Hvis du stadigvæk ikke modtager noget, så kontakt os.